Стоматологічні клініки в Дніпрі (34)

Дивитись Стоматологів Дніпра

Стоматологична клініка
4.4
1відгук
add_box Стоматологія ... ще
«Amel Dental Kids» - стоматологічна клініка для дітей. У стоматології працюють кращі дитячі фахівці, а сама клініка оснащена сучасним обладнанням і матеріалами. У клініці проводять чистку зубів, лікування й видалення молочних зубів, ортодонтичне лікування та ін.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 18:00
бульвар Катеринославський, 2, ТДК «Босфор»на карті
Шевченківський
Smile Dent (Смайл Дент)

Smile Dent (Смайл Дент)

Стоматологична клініка
add_box Стоматологія ... ще
Стоматологічна клініка Smile Dent надає послуги висококласних лікарів, які спеціалізується на лікуванні хвороб зубів і ротової порожнини. У клініці надаються послуги за наступними напрямками: естетична стоматологія, ортодонтія, імплантологія, лікування пародонту, а безпеку підтримується на сучасному рівні. Крім того, в даному медичному закладі проводять лікування вагітних і годуючих мам, яким потрібна спеціальна анестезія, що не шкодить дитині.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
пр-т. Дмитра Яворницького (Карла Маркса), 79на карті
Центральний м.Вокзальна
Нео Дентал Клінік
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
У стоматології NEO DENTAL CLINIC ви зможете отримати повний спектр послуг, в незалежності від характеру вашої проблеми і бути впевненим в її якісному професійному вирішенні. Якщо ви шукаєте хорошу стоматологію, то повинні знати, що недостатньо своєчасно звернутися до стоматолога. Важливо довірити здоров'я зубів сертифікованій стоматології, що забезпечує ефективність роботи фахівця, безпеку перебування пацієнта в клініці і бездоганність сервісного обслуговування.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
проспект Івана Мазепи, 48на карті
Новокодацький м.Металургів
Термі

Термі

Медичний центр
add_box Пластична хірургія Стоматологія ... ще
Termi Dental — це сімейна стоматологія. Тут використовують тільки сертифіковані, якісні матеріали від виробників з усього світу. Фахівці центру регулярно підвищують свою кваліфікацію і використовують у своїй роботі тільки сучасні протоколи лікування. Досвідчені стоматологи клініки вирішують будь-які проблеми вашої посмішки! Termi Dental — лікування без болю, високий рівень сервісу, максимальна стерильність, високоякісне обладнання.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
вул.Феодосіївська,1на карті