Клініка Лікар Ковальчук – спеціалізується на наданні якісних медичних послуг. У клініці консультують Заслужені лікарі України, кандидати наук та лікарі вищої категорії. Лікарі медичного центру регулярно проходять стажування та курси тематичного вдосконалення.
Чепурний Юрій Миколайович – компетентний уролог-андролог. Лікар з понад 30-річним стажем має першу кваліфікаційну категорію за спеціальністю урологія та андрологія
NAZAROV ультразвукова діагностика – сучасна і повна діагностика всіх органів в одному місці!
Ми ПЕРШІ в Черкаській області, хто запровадив та здійснює найсучасніший вид ультразвукового дослідження – фіброеластометрію зсувної хвилі та компресійну еластографію (мультипараметрична діагностика). Фіброеластометрія зсувної хвилі дозволяє швидко та якісно встановити ступінь фіброзу печінки за шкалою metavir (кількісний аналіз), а компресійна еластографія дає можливість з високою точністю діагностувати ступінь злоякісності новоутворень (якісний аналіз).
Диагностический кабинет «Екосвіт» предлагает безопасные и информативные исследования, проводимые с помощью современного компьютерного томографа. Новое оборудование от известного производителя дает возможность быстро и качественно сделать снимки и проанализировать полученные результаты.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
ул. Ильина 289/1на карті
Черкасская область
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медичний центр “Anatomia Здоров’я” ставить ваше здоров’я на перше місце.Завдяки широкому спектру послуг, які ми надаємо, від УЗД та лабораторної діагностики до косметології та вакцинації, ми забезпечуємо повний спектр медичної підтримки для наших пацієнтів.
В салоні «Дом оптики» в Черкасах ви зможете знайти сонцезахисні окуляри, оправи, контактні лінзи. Консультації веде дорослий і дитячий лікар-офтальмолог. Діє кабінет апаратного лікування зору з приладом для нічних лінз. Працює майстер-оптик.
«Центр лікування та профілактики залежності» в Черкасах — це амбулаторія, у якій надають професійну медичну допомогу при лікування наркологічних і психіатричних захворювань. Лікарі допомагають побороти такі види залежностей, як: алкогольна, наркотична і тютюнова. У своїй роботі застосовують тільки перевірені і дієві методи лікування
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 17:00
вул. Надпільна, 330/5на карті
Черкасская область
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Діагностичний центр «Медіскан Груп Черкаси» надає послуги найвищої якості за рахунок професіоналізму лікарів і кращого діагностичного обладнання. Завдяки комплексному підходу до діагностики навіть зневірені пацієнти знаходять в клініці відповіді на питання щодо стану свого здоров'я
Мережа оптик "Новий Зір" — це історія більш ніж 15 річного досвіду роботи в області офтальмології. Ми пропонуємо широкий асортимент якісних оптичних послуг і товарів. У кожному з наших салонів ви знайдете висококваліфіковане обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта.