add_box Неврологія Травматологія УЗ-діагностика Урологія ... ще
Паркінг Оплата карткою
«OCSARAT MEDICAL» - сучасний медичний центр, який спеціалізується на лікуванні методом ударно-хвильової терапії у галузі неврології, травматології, урології, гінекології, естетичної медицини, загоєння ран, стоматології.
Діагностичний центр «Медіскан Груп Черкаси» надає послуги найвищої якості за рахунок професіоналізму лікарів і кращого діагностичного обладнання. Завдяки комплексному підходу до діагностики навіть зневірені пацієнти знаходять в клініці відповіді на питання щодо стану свого здоров'я
Диагностический кабинет «Екосвіт» предлагает безопасные и информативные исследования, проводимые с помощью современного компьютерного томографа. Новое оборудование от известного производителя дает возможность быстро и качественно сделать снимки и проанализировать полученные результаты.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
ул. Ильина 289/1на карті
Черкасская область
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія Неврологія Оториноларингологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Оптіма Медікал Сервіс – це нова медична клініка в центрі Черкас. Ми об’єднали висококваліфікованих досвідчених спеціалістів міста, забезпечили клініку новітнім медичним обладнанням та створили комфортні умови для діагностики та лікування наших повнолітніх клієнтів
В салоні «Дом оптики» в Черкасах ви зможете знайти сонцезахисні окуляри, оправи, контактні лінзи. Консультації веде дорослий і дитячий лікар-офтальмолог. Діє кабінет апаратного лікування зору з приладом для нічних лінз. Працює майстер-оптик.
«Центр лікування та профілактики залежності» в Черкасах — це амбулаторія, у якій надають професійну медичну допомогу при лікування наркологічних і психіатричних захворювань. Лікарі допомагають побороти такі види залежностей, як: алкогольна, наркотична і тютюнова. У своїй роботі застосовують тільки перевірені і дієві методи лікування
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 17:00
вул. Надпільна, 330/5на карті
Черкасская область
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Мережа оптик "Новий Зір" — це історія більш ніж 15 річного досвіду роботи в області офтальмології. Ми пропонуємо широкий асортимент якісних оптичних послуг і товарів. У кожному з наших салонів ви знайдете висококваліфіковане обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта.