Лікувально-діагностична клініка «Gyn. GClinic», пропонує широкий спектр медичних послуг в області гінекології, дерматології та ін’єкційної косметології. У нас ведуть прийом гінекологи-репродуктологи, спеціалісти з ведення вагітності, лікарі естетичної гінекології, дерматологи та косметологи. Завдяки цьому ми можемо надати кваліфіковану допомогу у більшості випадків та надати широкий спектр послуг нашим пацієнтам.
Гінекологія:
Функціональна діагностика:
- Кольпоскопія та вагіноскопія;
- УЗД діагностика
Діагностичні процедури:
- ПАП тест- цитологічний скринінг входить в обов’язковий перелік досліджень які необхідно проходити жінкам починаючи з 21 року.
- Бактеріоскопічне дослідження виділень статевих органів (піхви, цервікального каналу та уретри) так званий аналіз на флору, направлений на виявлення бактеріальної та/або дріжджової флори які можуть призводити до запальних захворювань жіночих статевих органів.
- Діагностика інфекцій методом ПЛР - інфекції, що передаються статевим шляхом, часто є причиною запальних захворювань органів малого тазу, тому необхідно як якнайшвидше визначити збудника захворювання, щоб призначити правильне лікування.
Які захворювання лікує гінеколог?
- Лікування запальних захворювань органів малого тазу;
- Лікування патології шийки матки;
- Малоінвазійне оперативне лікування шийки матки;
- Лікування гормонально-обумовлених захворювань;
- Корекція порушень менструального циклу;
- Виконує підбір контрацептивів;
- Встановлення та видалення внутрішньоматкової спіралі (ВМС);
- Проводить корекційні та пластичні операції з естетичної гінекології;
- Виконує підбір менопаузальної гормональної терапії.
Дерматологія
Лікарі-дерматологи «Gyn. GClinic»успішно діагностують та лікують великий спектр шкірних захворювань спровокованих різними факторами. Варто знати, що більшість захворювань мають високу швидкість поширення тож важливо не відкладати візит до лікаря-дерматолога.
Приводи звернутися до лікаря-дерматолога:
- З’явилося подразнення, тріщини, лущення або свербіж;
- З’явився сип або гнійничкові утворення;
- Поява вугрів та/або прищів на шкірі;
- Поява таких новоутворень як бородавки, папіломи, молюски та інше;
- Зміна кольору або форми родимок або інших новоутворень;
- Травмування родимки, гемангіоми та інше;
- Проблеми з нігтями;
- Витончення або надмірне випадіння волосся (алопеція).
В «Gyn. GClinic»ми гарантуємо надання кваліфікованої медичної допомоги, повну конфіденційність та делікатне обговорення ваших проблем.
Які захворювання лікує дерматолог?
- Вірусні інфекції шкіри та слизових;
- Бактеріальні інфекції шкіри та слизових;
- Грибкові захворювання шкіри та нігтів;
- Паразитарні хвороби шкіри;
- Алергодерматози;
- Неінфекційні хвороби шкіри;
- Доброякісні шкіряні новоутворення;
- Проводить дерматоскопію;
- Проводить видалення доброякісних шкіряних новоутворень;
Косметологія
Лікарі-косметологи «Gyn. GClinic»мають вищу медичну освіту, використовують у роботі з пацієнтами тільки сертифіковані препарати в області естетичної косметології, все спрямоване на те, щоб вирішити будь-які естетичні проблеми на найвищому рівні!
Приводи звернутися до лікаря-косметолога:
- Підвищена чуттєвість, сухість або жирність шкіри;
- Недоліки шкіри (пігментація, судинні дефекти, та ін.)
- Для профілактики вікових змін шкіри;
- При появі перших ознак старіння;
- Асиметрія обличчя;
- Корекція рис обличчя (форми губ, вилиць та ін.).
Перелік послуг:
- Ботулінотерапія;
- Контурна пластика;
- Аугментація губ;
- Біоревіталізація;
- Пілінг.
Подбайте про своє жіноче здоров'я та красу вже сьогодні – телефонуйте та записуйтесь на консультацію лікаря-дерматолога до клініки«Gyn. GClinic»! Ми чекаємо вас!