У приватному кабінеті доктора Вікторії Баскіної можна отримати допомогу психолога, психотерапевта, психіатра. Проводиться діагностика та лікування панічних атак, тривожних, невротичних, депресивних, обсесивно-компульсивних, істеричних, біполярних розладів, розладів харчової поведінки, порушень працездатності, уваги та пам'яті, синдрому хронічної втоми та постковидних ментальних проблем.
Приватний кабінет доктора Вікторії Баскіної надає пацієнтам консультування та допомогу у вирішенні багатьох проблем психологічного та психіатричного характеру:
діагностика та лікування панічних атак
тривожних розладів
уваги та пам'яті,
синдрому хронічної втоми
постковидних ментальних проблем
У приватному кабінеті приймає Баскіна Вікторія Вікторівна
Лікар-психіатр вищої категорії, кандидат медичних наук Завідувач гострого змішаного психіатричного відділення Одеського обласного медичного центру психічного здоров'я. Автор понад 15 наукових статей у галузі психіатрії 15 років стаж роботи 5000+ пацієнтів отримали допомогу
У приватному кабінеті Баскіної Вікторії Вікторівни можна отримати консультативну допомогу та лікування у таких ситуаціях як:
Неврози (порушують психологічну діяльність, хоч і не супроводжуються сильними порушеннями в поведінці)
Депресія (Розлад психіки, проявляється у вигляді меланхолії, апатії, пониклого настрою)
Істеричний розлад (невгамовне бажання бути в центрі уваги, драматизація, театральність поведінки, екстравагантність)
Втома (Постійна втома та перевтома, занепад сил, що не проходить навіть після тривалого відпочинку)
Постковидні ментальні проблеми (На тлі COVID-19 актуальність психічного здоров'я стає як ніколи актуальною)
Панічні атаки (Приступи сильної тривоги чи страху, прискорене серцебиття, відчуття нестачі повітря)
Перевірені відгуки про клініку
Ксенія 26 Березень 2024
В клинике чисто, хорошее обслуживание
Даниил 04 Січень 2024
Сподобався, гарний офіс - дуже стильний.
Ілля 05 Вересень 2023
Вона складає доволі кваліфікованого спеціаліста та у її кабінеті чудова атмосфера.