add_box Гастроентерологія Гепатологія Дієтологія Кардіологія Масаж Неврологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Багатопрофільний медичний центр «Ехокор» є єдиним медичним закладом на Західній Україні, у якому займаються діагностикою зупинки дихання уві сні (апное), діагностикою та лікуванням храпу, розладів сну та безсоння. Окрім цього, на Західній Україні виключно центр «Ехокор» займається проводженням нічної та добової електроенцефалограми з відеоспостереженням. Серед інших послуг медичного центру «Ехокор» можна виокремити послуги кардіолога, сімейного лікаря
Клініка хороша, все було добре, планую звернутися на діагностики, візитом задоволена
Ольга 02 Липень 2024
Сподобалось, що невролог Кладько прийняв вчасно, я отримала детальну відповідь на свої питання.
Анонімно 01 Квітень 2024
Все дуже сподобалося, було все добре. Усім залишилася задоволена. Гарне враження залишилося про цю клініку.
Ігор 15 Листопад 2023
Візитом залишились задоволені.
Ігор 10 Листопад 2023
В клініці сподобалося все: комфорт перебування в клініці - найвищий бал, ввічливий персонал, гарно зустріли, тепло, комфортно, якісно, дуже все сподобалось. Якість обслуговування супер