Лікарі R + Medical Network чітко визначають діагноз і призначають відповідну схему лікування. При цьому враховуються усі індивідуальні показники пацієнтів та особливості стану здоров'я.
Періодично клініка радує своїх пацієнтів бонусами, а також надає спеціальні програмні медичні пропозиції і скринінгові пакети для зручного комплексного обстеження з того чи іншого приводу. Це дозволяє значно заощадити гроші і час пацієнтів при відвідуванні лікарів. Крім того, до одних з особливостей клініки відноситься можливість отримання послуг в області малоінвазивної хірургії одного дня.
Дорослі та маленькі пацієнти можуть отримати основні амбулаторно-поліклінічні послуги, у тому числі здати аналізи, пройти інструментальні дослідження (УЗД, ЕКГ), а також рентгенологічну діагностику.
У медичному закладі надаються послуги наступного спектра:
- діагностика;
- загальна медицина;
- сімейна медицина;
- відновлювальна медицина;
- медицина для дітей;
- хірургія.
Персонал клініки дбайливо і відповідально ставиться до здоров'я своїх пацієнтів і в деяких питаннях діє спільно, щоб медичні послуги надавалися на високому рівні. Те ж стосується і всього обладнання центру, яке підбирається із ретельним урахуванням усіх технічних характеристик.