Київ

МІЙ ЛІКАР на Виноградарі

Медичний центр
add_box Педіатрія Сімейна медицина ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Мій Лікар» на Виноградарі — сучасний заклад первинної медичної допомоги для дорослих і дітей. Працює за договором із Національною службою здоров'я України (НСЗУ), що дає змогу пацієнтам отримувати медичні послуги безкоштовно в межах програми медичних гарантій. У клініці також доступні платні послуги: консультації, лабораторна діагностика, вакцинація, медичні документи та інше
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Сергія Данченка, 3, корпус 6на карті
Подільський
0.0
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

У клініці також доступні платні послуги: консультації, лабораторна діагностика, вакцинація, медичні документи та інше.

Наші переваги:

Комплексний підхід: консультація, направлення, лікарняні та довідки - все в одному місці.

Без черг: зручний запис онлайн або телефоном.

Сімейна медицина: один лікар - для всієї родини.

Онлайн-консультації: турбота про здоров’я без виходу з дому.
Індивідуальний підхід: лікар знає історію вашого здоров’я та надає персоналізовані рекомендації.

Профілактика та якість життя: регулярні огляди - запорука своєчасного виявлення захворювань.

Перевірені відгуки про клініку
Філії мережі