Еншуріа Медікал на Оболоні

Акції в клініці Еншуріа Медікал на Оболоні

Медичний центр
5відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Масаж Неврологія Оториноларингологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Ensuria Medical — це сучасна приватна клініка, створена з особливою увагою до потреб пацієнтів. Ми поєднали експертну медицину, передове обладнання та атмосферу затишку, щоб кожна хвилина вашого візиту була наповнена турботою та спокоєм.
access_time_filled пн - нд : 7:00 - 20:00
Левка Лук’яненка 21, корп.14на карті
Оболонський м.Оболонь м.Мінська м.Героїв Дніпра

Базовий чекап жіночого здоровʼя

діє до 31.12.2026

Бути жінкою — це мільйон справ одночасно. Але щоб на все вистачало енергії, твій «двигун» має працювати ідеально. Наш базовий Check-up — це не про пошук хвороб, а про твій спокій.

3060%2299грн

Розширений чекап жіночого здоровʼя

діє до 31.12.2026

Розширений чекап жіночого здоровʼя закриває питання здоров'я на цілий рік. Без сумнівів, без тривог, із повним розумінням свого внутрішнього ресурсу.

3900%4950грн

Базовий УЗД Чекап

Базовий УЗД Чекап

2160%1399грн

Профілактичний чекап: Перевірка імунітету

діє до 31.12.2026

Імунітет — це не тільки захист від застуд. Це ваша здатність відновлюватися після стресу, якість сну та рівень щоденної енергії. Якщо ви відчуваєте постійну втому, часто хворієте або довго відновлюєтеся після навантажень — ваш імунітет потребує професійного «аудиту».

2929%2300грн

Повний чекап жіночого здоровʼя

діє до 31.12.2026

Ваш персональний аудит здоров’я за 1-2 візити. Максимальна точність, експертність та комфорт.

3900%3050грн