Клініка «Оксфорд Медікал Кам'янське» надає професійні послуги різних медичних напрямків для дорослих та дітей. У клініці можна отримати консультації досвідчених спеціалістів, пройти діагностику та здати необхідні лабораторні аналізи. Центр має високотехнологічне обладнання у кожному відділенні.
add_box Дерматологія Неврологія Ортопедія Оториноларингологія Педіатрія Проктологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка Оксфорд Медікал Кам'янське (Oxford Medical) – це сімейний медичний заклад, що надає своїм пацієнтам медичні послуги на європейському рівні обслуговування.
У цій клініці працює висококваліфікований медичний персонал, що професійно проводить діагностику лікування захворювань у найрізноманітніших напрямках:
Урологія
УЗД
Лабораторні аналізи
Перевірені відгуки про клініку
Максим 06 Травень 2026
Сподобалося у клініці, добре все пройшло.
Олександр 05 Травень 2026
Мені дуже сильно сподобався лікар, Кушнір Ігор Анатолійович. Раджу всім. В лікаря хороше відношення, призначив лікування. Умови в клініці хороші.
Олег 07 Лютий 2026
Лікар дуже гарний мені сподобалось на візиті. Професійно спрацював
Світослав 16 Січень 2026
Все дуже сподобалось. Лікар, Осадчий Андрій Вікторович, детально і зрозуміло все пояснив, дав рекомендації. Клініка також дуже сподобалась, взагалі ніяких зауважень
Євгенія 20 Жовтень 2025
Все дуже сподобалося на візиті у цій клініці, все було добре.