Кам'янське
Оксфорд Медікал Кам’янське

Оксфорд Медікал Кам’янське

Медичний центр
27відгуків
add_box Дерматологія Неврологія Оториноларингологія Педіатрія Проктологія Терапія ... ще
Клініка «Оксфорд Медікал Кам'янське» надає професійні послуги різних медичних напрямків для дорослих та дітей. У клініці можна отримати консультації досвідчених спеціалістів, пройти діагностику та здати необхідні лабораторні аналізи. Центр має високотехнологічне обладнання у кожному відділенні.
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 8:00 - 16:00
м. Кам’янське, вул. Шепетова 2на карті
Без района
add_box Гінекологія Неврологія Оториноларингологія Терапія УЗ-діагностика Урологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 16:00
проспект Наддніпрянський, 8на карті
Без района
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Клініка Оксфорд Медікал Кам'янське (Oxford Medical) – це сімейний медичний заклад, що надає своїм пацієнтам медичні послуги на європейському рівні обслуговування.

У цій клініці працює висококваліфікований медичний персонал, що професійно проводить діагностику лікування захворювань у найрізноманітніших напрямках:

• Урологія
  • УЗД
  • Лабораторні аналізи
Перевірені відгуки про клініку
Олександр 04 Грудень 2024
У мене залишилися негативні враження. В клініку записувався на комплекс "чоловіче здоровʼя". Попереджали  що потрібно мати при собі аналізи, прийшов в клініку, ніхто нічого не сказав, про аналізи не запитали взагалі. У висновку УЗД взагалі не написано що у мене поліпи в правій нирці. Прийом у лікаря уролога не сподобався. В клініку потрібно часто ходити й знову платити кошти, це якась викачка грошей. Я незадоволений як працює клініка і більше в цю клініку не піду
МАксимилян 26 Жовтень 2024
В клініку зверталася вже не перший раз, у мене тільки приємні враження
Костянтин 21 Жовтень 2024
Все порядку пройшло. У клініці чудово справилися зі своєю роботою, все зробили мені якісно та оперативно, саме те що і потрібно було зробити, дякую. Відгуки тільки позитивні залишилися про цю клініку.
Юлія 16 Серпень 2024
Обслуговуванням задоволена, дякую.