Івано-Франківськ

Медичний центр
43відгуки
add_box Офтальмологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр в Івано-Франківську пропонує комплекс сучасних діагностичних, терапевтичних методик, що сприяють ефективному лікуванню різних дефектів зору. Оперативні втручання здійснює Заслужений лікар України, офтальмохірург вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук – Совва Анатолій Ігорович.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Незалежності, 65на карті
Старе місто
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

«Центр відновлення зору Анатолія Совви» в м. Івано-Франківську надає можливість отримати повноцінну медичну допомогу в офтальмології. В медичному центрі консультативні прийоми проводять досвідчені спеціалісти, які надають детальну інформацію про методику лікування захворювань очей.

«Центр відновлення зору Анатолія Совви» облаштований всім необхідним для проведення лікування патологій очей. В медичному центрі є можливість проводити хірургічні втручання в сучасній операційній, проводити діагностичні дослідження, а такоє є можливість підібрати коригуючу оптику.

В центрі вам можуть надати комплексну діагностику і терапевтичні маніпуляції офтальмологічного профілю:

• консультативний прийом офтальмолога;
  • томографію сітківки з фотореєстрацією результатів;
  • комплекс обстеження глаукоми;
  • обстеження рефракції ока;
  • біомікроскопія рогівки;
  • підбір оптичних засобів;
  • кератотопографічна діагностика;
  • лікування катаракти.

Надзвичайно важливою перевагою медичного закладу в тому, що працюють тільки кваліфіковані лікарі-офтальмологи, які надають професійну медичну допомогу в сфері офтальмології. Всі спеціалісти клініки постійно підвищують свої навички роботи за рахунок курсів, конференцій, мастер-класів. Встановити точний діагноз та призначити схему лікування вони точно можуть за допомогою якісного, інноваційного обладнання зарубіжного виробництва.

Лікарі-офтальмологи в «Центрі відновлення зору Анатолія Совви» зможуть допомогти вилікувати такі захворювання. як:

• далекозорість;
  • астигматизм;
  • глаукома;
  • макулопатія;
  • короткозорість;
  • діабетична ринопатія;
  • катаракта.

* ДАТУ ПРИЙОМУ ЛІКАРЯ У ВАШОМУ МІСТІ НЕОБХІДНО УТОЧНЮВАТИ У ОПЕРАТОРІВ НАШОГО СЕРВІСУ.

Перевірені відгуки про клініку
Анна 14 Серпень 2024
Перед проходженням обслідування дитині закапали очі краплями, але ніхто не попередив що будуть сильно пекти очка. Дитина дуже сильно почала плакати й в неї після такого був сильний стрес. На мою думку, про такі речі потрібно попереджати завчасно, особливо якщо це діти.
Ольга 11 Липень 2024
Мені все сподобалося, гарне відношення лікарів, я задоволена візитом в клініку
Олександр 27 Лютий 2024
У клініці охайно, чисто, персонал доброзичливий. Все дуже  добре пройшло. Час очікування зайняв всього п'ять хвилин, від зазначеного часу - це мені дуже сподобалося що не було черг.
Руслан 10 Лютий 2021
Персонал воспитанный, обслуживание на высшем уровне. Все очень понравилось.
Анатолий 19 Серпень 2020
Дуже сподобалось все: обслуговування комфортне, всі працівники дуже ввічливі, приємні.
Філії мережі
Все клініки