Центр голкотерапії доктора Павленко в місті Дніпро спеціалізується на наданні професійних послуг з акупунктури, спрямованих на відновлення та підтримку здоров’я пацієнтів. Очолює центр лікар вищої категорії Тамара Іванівна Павленко, яка має понад 30 років досвіду в галузі голкотерапії.
Наша клініка пропонує наступні методики лікування:
- Китайська голкотерапія: Цей метод базується на балансуванні життєвої енергії “Ці” в організмі, що сприяє гармонізації функцій внутрішніх органів та систем.
- Японська голкотерапія: Давня наука про акупунктуру, яка використовує тонкі голки та м’які техніки впливу для досягнення терапевтичного ефекту.
- Корейська голкотерапія: Лікування природними методами, що включає стимуляцію біологічно активних точок для покращення загального стану здоров’я.
Одна із наших ключових спеціалізацій — допомога після поранень і травм. Зокрема ми допомагаємо воїнам ЗСУ, для яких голкотерапія може стати безмедикаментозним методом
покращити кровообіг і чутливість кінцівок.
Також голкотерапія ефективна при лікуванні широкого спектру захворювань, зокрема:
- Остеохондроз
- Порушення мозкового кровообігу
- Неврити
- Невралгії
- Плексити
- Мігрень та інші неврологічні розлади
Консультації та лікування:
- Центр пропонує безкоштовні консультації, під час яких лікар Павленко Тамара Іванівна розробляє індивідуальний курс лікування для кожного пацієнта, враховуючи особливості його здоров’я та специфіку захворювання.
Контактна інформація:
- Адреса: м. Дніпро, проспект Слобожанський, 98