Одеса, вул. Добровольців 10/1А (вул. Маршала Говорова)
Владислав Юзефович спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР органів за допомогою консервативного та хірургічного способів. Лікар приймає дорослих та дітей з 4 років.
Консультація
Ірина Олександрівна – кваліфікований спеціаліст ультразвукової діагностики (УЗД). Стаж роботи лікаря становить 20 років. Ірина Олександрівна постійно бере участь у практичних семінарах та тренінгах з питань ультразвукової діагностики
Одеса, вул. Добровольців 10/1А (вул. Маршала Говорова)
Доктор наук, професор, акушер-гінеколог вищої категорії. Здійснює лікування запалень і збоїв гормонального фону, а також порушень репродуктивної системи і ендокринних патологій, використовуючи в роботі сучасні методи діагностики і терапії.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Кваліфікований лікар-подолог Медичного центру подології «Щекотлива тема». Проводить консультування, подологічну обробку нігтів та стоп, резекцію врослого нігтя, установку різних корегувальних систем, в т.ч. крючкових. Також видаляє стрижневі мозолі, підошовні бородавки.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Катерина Леонідівна є членом Українського товариства естетичної медицини, її пріоритетними напрямками роботи як лікаря дерматокосметолога є ендермологія, контурна пластика обличчя, мезотерапія, лазерна косметологія і епіляція.
Валентина Сергіївна є учасником Асоціації косметологів України, фахівцем з лазерної та апаратної косметології, контурної пластики препаратами на основі ботулотоксину, біоревіталізації і плазмотерапіі.
Лікар вищої категорії спеціалізується на лікуванні захворювань дерматовенерологічного профілю. Приймає дітей із 6 років. Також лікар проводить обстеження та видалення родимок. Жанна Арутюнівна спеціалізується на лазерній та ін'єкційній косметології.
Тетяна Миколаївна є учасницею Український асоціацій лікарів-трихолог і косметологів, є експертом в області апаратної косметології, лікуванні волосся за допомогою мезотерапії, проводить процедуру введення людської плаценти.
Оксана Володимирівна є завідуючою відділенням медичної косметології медичного центру "Олімпія", кваліфікованим дерматокосметологом, фахівцем з гідродерміі, плазмоліфтінгу, мезотерапії і контурної пластики.