Приватні лікарі Одеси

Лікар Анестезіолог Націнець Вадим Йосипович на Doc.ua
Вадим Йосипович володіє успішною практикою роботи з нарко- та алкозалежними пацієнтами, в його сферу діяльності входить надання таким пацієнтам кваліфікованої допомоги при критичних і гострих станах.
Лікар Хірург Железняк Олександр Ігорович на Doc.ua
Олександр Ігорович - дитячий хірург. Лікар займається розкриттям і дренуванням при гнійних захворюваннях м'яких тканин шкіри. Надає первинну допомогу при опіках, проводить малі операції (видалення врослого нігтя, видалення доброякісних утворень, папілом та ін.), Пункції, операції малої проктології та ін.
Лікар Сімейний лікар Осадчук Алла Михайлівна на Doc.ua
Є доктором загальної практики, займається комплексним підтриманням і турботою про здоров'я пацієнта і його сім'ї. Сімейний лікар проводить діагностику патологічних станів органів травлення, дихальної, сечовидільної системи у дорослих пацієнтів і дітей. Займається також розшифровкою аналізів і призначенням схеми лікування
Лікар Масажист Рогова Людмила Олександрівна на Doc.ua
Людмила Олександрівна виконує різні види масажу (загальний, релаксуючий, лімфодренажний та ін.), доглядові процедури для тіла, процедури з використанням прийомів функціональної нейромеханіки. Займається лікуванням міалгії, гипоїдної липодистрофії, м'язового гіпертонусу, порушення постави, набряків, головного болю
Лікар Офтальмолог Козар Роман Володимирович на Doc.ua
Лікар-офтальмолог проводить комп'ютерну периметрію і візометрію для діагностики проблем із зором. Досліджує внутрішньоочний тиск, займається консервативним лікуванням офтальмологічних захворювань. Лікує короткозорість, далекозорість, катаракту, діабетичний макулярної набряк, астигматизм, макулодистрофії, пресбіопію, атрофію зорового нерва, запальні захворювання очей, синдром комп'ютерного зору
Лікар Ортопед, Травматолог, Ортопед-травматолог Левандовський Дмитро Зурабович на Doc.ua
Лікар Сімейний лікар Бузган Тетяна Володимирівна на Doc.ua
Лікар Сімейний лікар Заєць Ольга Олександрівна на Doc.ua
Лікар загальної практики-сімейний лікар, надає кваліфіковану амбулаторну первинну медичну допомогу дітям і дорослим
Лікар Онколог Погребська Юлія Юріївна на Doc.ua
Клінічний онколог, хіміотерапевт. Напрямки діяльності: проведення хіміотерапії, таргетної та імунотерапії солідних пухлин і лімфопроліферативних захворювань
Лікар Гастроентеролог Дементьєва Маргарита Ігорівна на Doc.ua
Маргарита Ігорівна проводить діагностику і лікування гострих і хронічних гастроентерологічних захворювань