Антон Юрійович є кандидатом біологічних наук, досвідченим ЛОР-лікарем, які займаються терапією патологічних станів ЛОР-органів запального, інфекційного, травматичного та іншого характеру.
Лікар спеціалізується на діагностиці і лікуванні отитів, синуситів, тонзилітів різної етіології, лікуванні аденоїдної вегетації у дітей та пункції гайморових пазух. Вадим Вачаганович постійний учасник курсів і семінарів, які допомагають йому покращувати свій рівень знань і розвиватися як кваліфікований спеціаліст.
Доктор Таран Л.В. допомагає позбутися від проблем, пов'язаних з патологічними процесами, що відбуваються в ЛОР-органах. Лариса Володимирівна допомагає позбутися від гнійно-запальних патологій (гайморит, ангіна, отит і ін.), Проблеми аденоїдів, збільшення мигдаликів і ін.
Володимир Миколайович проводить обстеження і терапію різних патологічних станів в отоларингології, включаючи відеоендоскопічну діагностику, лікування із застосуванням лазерних технологій, оперативне лікування та ін.
Валентин Віталійович здійснює широкий комплекс лікувально-відновлювальних процедур при захворюваннях ЛОР-органів, включаючи процедури по видалення новоутворень, сірчаних пробок, терапії аденоїдів, ангіни, носових кровотеч та ін.
Анатолій Олексійович здійснює поліклінічну та хірургічну терапію ЛОР-органів. Так, доктор Клименко виконує усунення новоутворень на ЛОР-органах, розтин абсцесів, лазерну коагуляцію носових кровотеч та ін.
Наталія Олександрівна здійснює лікування різних за своєю природою патологічних станів ЛОР-органів, включаючи хронічні гайморити, отити, синусити, фарингіти, ангіни, доброякісні новоутворення і т.д.