Лікар спеціалізується на ендодонтії. Проводить первинну і вторинну ендодонтії, екстракцію зламаних інструментів, штифтів і куксокореневих вкладень, лікування зубів з несформованими верхівками (апексогенез, апексифікація)
Мастер з масажу, проводить масаж для вагітних, дитячий масаж, масаж обличчя, класичний оздоровчий і лімфодренажний масаж, володіє остеопатичною технікою моделювання обличчя.
Лікар є професійним масажист. Проводити класичний, лімфодернажний, остеопатичний, вакуумний масажі, естетичну корекцію вікових змін на обличчі, та масаж при сколіозі та остеохондрозі.
Лікар-стоматолог, займається комплексним стоматологічним лікуванням ротової порожнини. Також проводить лікування діток з першого зуба, завжди знаходячи індивідуальний кваліфікований підхід до кожного малюка
Лікар-косметолог, проводить лікування вугрової хвороби, anti-age програми, антикуперозні програми, підбір салонного та домашнього догляду, пілінги, догляд за шкірою рук та тіла, наноперфорації.
Кваліфікований спеціаліст з використання різних видів массажу (тонізуючий, вакуумний, медовий, антицелюлітний і. т. д.) як для відновлення і корекції загального стану здоров'я людини, так і для покращення естетичної функції тіла та окремих його частин
Олена Вікторівна спеціалізується на психології, дитячій психології, дитячо-батьківських відносинах,
сімейній психології. В своїй роботі використовує такі
методики роботи, як арт терапія, МАК- карти, нейрографія, казкотерапія.
До лікаря звертаються вагітні, жінки, які планують вагітність, пацієнтки з патологією шийки матки, запальними та інфекційними захворюваннями жіночих статевих органів.