З 1992 по 1994- навчання в Криворізькому медичному училищІ №1 за фахом медичної сестри. З 1994 по 2000 рік - навчання в Запорізькому державному медичному університеті за спеціальністю “Лікувальна справа. 2000 по 2001 р - проходження інтернатури - спеціалізація за фахом Терапія, на базі ХМАПО
2020-спеціалізація за фахом загальна практика-сімейна медицина. З 2020 по теперішній час працюю сімейним лікарем. Щорічно проходжу курси удосконалення, регулярно відвідую тренінги, науково- практичні конференції для підвищення рівня кваліфікації.
Віктор Васильович лікар-терапевт (вищої категорії). Спеціаліст широкого профілю, оскільки лікує захворювання дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, сезонні захворювання та ін.
Неля Зіновіївна — сімейний лікар, лікар вищої категорії. Доктор проводить комплексний аналіз здоров'я пацієнта на підставі його фізичних, соціальних і психологічних особливостей, підбирає оптимальне лікування і контролює його здійснення. При необхідності направляє пацієнта до інших фахівців.