Уролог другої категорії, УЗД-фахівець. Лікар спеціалізується на урології та УЗ-діагностиці. Проводить консультативний прийом, огляд, діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: простатит, аденома простати, цистит, уретрит, пієлонефрит
Лікар спеціалізується на урології та ультразвуковій діагностиці. Проводить уретроцистоскопію, оперативне лікування при захворюваннях малої урології (фімоз, парафімоз, гідроцеле, варикоцеле), видалення доброякісних утворень м'яких тканин (атероми, ліпоми, гігроми, ангіоми), видалення кліща і чужорідного тіла м'яких тканин, некректомію. Веде прийом дорослих та дітей від 16 років
Лікар-уролог, має вищу категорію, Заслужений лікар України, проводить оперативні втручання на сечостатевій системі, лікує цистит, уретрит, сечокам'яну хворобу, простатит, фімоз, еректильну дисфункцію.
Олександр Євгенович спеціалізується на оперативній і консервативній терапії урологічних хвороб, захворювань, що передаються статевим шляхом. Проводить діагностику з виявлення причин, що викликають еректильну дисфункцію. Індивідуально підбирає схему лікування для відновлення потенції.
Лікар-уролог, працює за такими напрямками, як оперативна і ендоскопічна урологія, займається лікуванням хвороб сечового міхура, нирок, уретри і простати, а також працює з сексуальними розладами у чоловіків
Лікар-уролог, УЗД-фахівець, працює за такими напрямками, як оперативна урологія, контактна та дистанційна літотрипсія. Проводить лікування циститу, фімозу, уретриту, баланопоститу, імпотенції, епідидиміту, орхіту.
Лікар проводить комплексне лікування захворювань: інфекцій сечостатевої системи, сечокам'яної хвороби, еректильної дисфункції,
доброякісної гіперплазії передміхурової залози, нетримання сечі,
чоловіче безпліддя