Веде прийом дорослих пацієнтів з 18 років. Консультативний прийом, оперативне лікування проктологічних хвороб. Професійні інтереси - лікування анальної тріщини, геморою, ректовагінального нориці, паропроктиту (в гострій/хронічній формі), поліпа кишечника, коліту, хвороби Крона і т.д.
Доктор спеціалізується на флебології і судинній хірургії. Проводить оперативне лікування захворювань прямої, товстої кишки, анального проходу, параанальної зони. У наданні медичної допомоги використовує високотехнологічне обладнання: апарат радіохвильової хірургії, УЗ-скальпель, електрохірургічні комплекси
Проктолог-хірург, який веде клінічну практику понад 15 років. Також є досвідченим фахівцем з лікування онкологічних хвороб за профілем проктології. Доктор Злобенец виконує хірургічні операції, проводить ультразвукові дослідження з проктології.
Проктолог-хірург вищої категорій, який крім лікування хвороб загального проктологічного профілю, компетентний в лікуванні проктологічної онкології (раку прямої та ободової кишки).