Карина Геннадіївна - лікар-інтерн-хірург, проктолог, ендоскопіст. Займається лікуванням амбулаторних хірургічних патологій ( атерома, ліпома, фіброма, папілома, врослий ніготь тощо). Проводить консервативне та хірургічне лікування проктологічних захворювань: гострого та хронічного геморою, гострого парапроктиту, гострих та хронічних анальних тріщин, нориць прямої кишки. Також Карина Геннадіївна проводить діагностично-лікувальні заходи з приводу апендициту, холециститу та іншої гострої хірургічної патології,
герніопластику пахових , стегнових, вентральних кил (гриж), діагностичну езофагогастродуоденоскопію (ЕГДС) та колоноскопію, тощо.
Лікар-ендоскопіст вищої категорії, за 20 років професійної діяльності провів близько 50 тисяч ендоскопічних досліджень. Володіє технікою проведення бронхоскопії, колоноскопії, видалення (ендоскопічного) пухлин шлунка, стравоходу і товстого кишечника, склеротерапії вен стравоходу і ін.
Спеціалізується на оперативному лікуванні гнійно запальних процесів м'яких тканин у дорослих, доброякісних новоутворень різних локалізацій, операціях проктологічного профілю та судинної хірургії. Виконує фіброгастродуоденоскопію і ректороманоскопію. Має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю
Лікар вищої кваліфікаційної категорії проводить такі процедури як: езофагогастродуоденоскопія, ендоскопічна внутрішньошлункова pH-метрія, біопсія стравоходу і шлунка, колоноскопія.
Лікар-ендоскопіст. Проводить такі процедури як: езофагогастродуоденоскопія, езофагогастроскопія, ендоскопічна внутрижелудочная pH-метрія, біопсія стравоходу і шлунка, колоноскопія.
Лікар вищої кваліфікаційної категорії проводить такі процедури як: езофагогастродуоденоскопія, езофагогастроскопія, ендоскопічна внутрішньошлункова pH-метрія, біопсія стравоходу і шлунка
Лікар вищої категорії. Олена Олегівна проводить ендоскопічні дослідження. Володіє методиками проведення езофагогастродуоденоскопії, езофагогастроскопії, біопсії стравоходу і шлунка.
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Проводить такі процедури як: езофагогастродуоденоскопія, езофагогастроскопія, ендоскопічна внутрішньошлункова pH-метрія, біопсія стравоходу і шлунка.
Віктор Трохимович є досвідченим ендоскопістом, він займається проведенням ендоскопічних досліджень понад 25 років. Доктор Михно спеціалізується на проведенні колоноскопії, капсульної ендоскопії тонкого кишечника, бронхоскопії, езофагогастродуоденоскопіі.