Лікар-невролог, дитячий та дорослий. Займається діагностикою та лікуванням захворювань нервової системи у пацієнтів будь-якого віку. Працює з такими станами, як головний біль, запаморочення, епілепсія, затримка розвитку, порушення сну, наслідки черепно-мозкових травм та інші неврологічні порушення. Застосовує індивідуальний підхід та сучасні методи лікування.
Оксана Володимирівна – спеціаліст логопед-дефектолог вищої категорії. Проводить діагностику та корекцію мовних відхилень, логопедичний масаж. Лікує такі захворювання як алалія, загальне недорозвинення мови (ОНР), дизартрія, заїкуватість. Веде прийом дорослих та дітей віком від 2 років.
Педіатр, має вищу категорію. Лікує всі педіатричні хвороби у дітей будь-якого віку, займається з немовлятами. Дуже добре справляється з лікуванням ГРВІ та інших захворювань верхніх дихальних шляхів. Світлана Вікторівна чітко слідує всім міжнародним протоколам лікування.
Спеціалістка по роботі з проблемними стопами та нігтями. Консультація та підбір догляду та вправ для стимуляції виправлення деформацій стоп/пальців.
Робота з оніхомікозом та дерматомізоком (грибок).
Кваліфікований фахівець в області подології має великий досвід в лікуванні захворювань стопи і нігтя, шкірних грибкових уражень та усуненні різних деформацій. Виконує весь спектр подологічних процедур, використовуючи сучасні методи і якісну апаратуру. Спеціаліст допоможе вирішити або попередити будь-яку проблему з вашими ніжками.
Євген Олександрович має вищу медичну освіту та спеціалізацію з дерматовенерології. Проводить діагностику й лікування шкірних захворювань у дорослих і дітей: акне, дерматити, екземи, псоріаз, алергічні реакції, інфекції шкіри. Має досвід роботи з венеричними захворюваннями, проводить дерматоскопію та сучасні методи терапії. Зосереджений на індивідуальному підході, турботі про пацієнта та профілактиці рецидивів.
Спеціалізується на корекція міопії, гіперметропії,астигматизму, контактній корекції.
Сергій Анатолійович каже: “Мені подобається те що я роблю. Моя робота - моє натхнення. Працюючи з дітьми, я сам почуваюсь молодим, повним сил і натхнення продовжувати повертати зір своїм маленьким пацієнтам”
Михайло Борисович ведет консультативные приемы детей и взрослых, проводит сеансы иглорефлексотерапии. Лечит такие заболевания как:
неврозы и нарушения в работе ЦНС, последствия радикулитов, болей в позвоночнике и суставах, гипертонической болезни, расстройства в мочеполовой системе, последствия инсультов, ожирение.