Акушер-гінеколог, в науковій сфері - доктор медичних наук, за успіхи в практичній роботі лікаря була присвоєна вища категорія, область професійної та наукової діяльності - репродуктивне здоров'я та планування сім'ї, профілактика репродуктивного старіння, лікування патологічного клімаксу, безпліддя обмінних порушень на тлі гормонального дисбалансу та ін.
Олександр Володимирович є головним лікарем медичного центру "Здоров'я столиці", кваліфікованим акушером-гінекологом, вільно володіє всіма діагностичними та терапевтичними методами, включаючи УЗД в гінекології, озонотерапію в гінекології і ін.
Лікар акушер-гінеколог, автор двох патентів, займається терапією патологій шийки матки, запальних та ендокринних порушень, визначенням причин невиношування вагітності і переривання вагітності.
Консервативне та інструментальне лікування захворювань шийки матки, пов'язаних з вірусом папіломи людини (ВПЛ), використовуючи радіоножем останнього покоління, лікування статевих інфекцій і захворювань статевих органів у жінок запального характеру.