Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Квашенко Валентина Павлівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Акушер-гінеколог, в науковій сфері - доктор медичних наук, за успіхи в практичній роботі лікаря була присвоєна вища категорія, область професійної та наукової діяльності - репродуктивне здоров'я та планування сім'ї, профілактика репродуктивного старіння, лікування патологічного клімаксу, безпліддя обмінних порушень на тлі гормонального дисбалансу та ін.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Пономарьова Інна Анатоліївна на Doc.ua
Інна Анатоліївна - акушер-гінеколог і фахівець УЗД з 30-річним стажем. Спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань сечостатевої та репродуктивної системи, проводить ультразвукове обстеження органів малого таза, молочних залоз і щитовидної залози, УЗД при вагітності
Лікар Акушер-гінеколог Чорновіл Тетяна Валентинівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії Чорновіл Тетяна Валентинівна проводить діагностику і лікування запальних захворювань статевої сфери, патологій шийки матки, порушень менструального циклу, патології клімактеричного періоду, безпліддя
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Котов Олександр Володимирович на Doc.ua
Олександр Володимирович є головним лікарем медичного центру "Здоров'я столиці", кваліфікованим акушером-гінекологом, вільно володіє всіма діагностичними та терапевтичними методами, включаючи УЗД в гінекології, озонотерапію в гінекології і ін.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Воронкова Надія Михайлівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар акушер-гінеколог, автор двох патентів, займається терапією патологій шийки матки, запальних та ендокринних порушень, визначенням причин невиношування вагітності і переривання вагітності.
Лікар Акушер-гінеколог Мельникова Валентина Миколаївна на Doc.ua
Сфера професійних інтересів лікаря - діагностика і надання допомоги при ендокринній гінекологічній патології, проблемах з порушенням менструального циклу, проблемах клімактеричного періоду, в тому числі корекція менопаузи, а також лікування локальних і генералізованих запальних захворювань жіночої статевої сфери і гормонального безпліддя