Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Кардіолог, Лікар функціональної діагностики Шклянка Інга Володимирівна на Doc.ua
Лікар кардіолог першої категорії Шклянка Інга Володимирівна, лікує пороки серця, кардіоміопатії різного генезу, ішемічну хворобу серця, симптоматичну і есенційну артеріальну гіпертензію, порушення ритму. Електрокардіограма, ехокардіографія, холтерівське моніторування ЕКГ і АТ - методики в кардіодіагностиці, які виконує даний фахівець.
Лікар Кардіолог Борхаленко Юлія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-кардіолог, проводить електрокардіограму (ЕКГ), моніторування ЕКГ / АТ, ВЕМ, координує пацієнтів щодо проведення коронаровентрікулографії. Лікар лікує ішемічну хворобу серця, кардіоміопатії, порушення серцевого ритму, пороки серця (вроджені та набуті).
Лікар Кардіолог Сахно Віта Віталіївна на Doc.ua
Доктор Сахно В.В. займається веденням пацієнтів з різними по виразності порушеннями серцевої функції і функції коронарних судин всілякої етіології. Віта Віталіївна здійснює терапію гіпертензії, недостатності функції серця, кардитів, аритмій і т.д.
Лікар Кардіолог Надорак Ольга Павлівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-кардіолог, проводить лікування ішемічної хвороби серця, її ускладнень, вад серця, кардіоміопатій різного генезу, порушень провідності і ритму. Спеціаліст в області методик електрокардіографії і добового моніторування ЕКГ.
Лікар Кардіолог Кононенко Ольга Миколаївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-кардіолог, має спеціалізацію з функціональної діагностики, проводить ЕхоКГ, займається визначенням фактора ризику серцево-судинних захворювань, складає індивідуальний план терапії.
Лікар Кардіолог, Ревматолог Давидко Людмила Володимирівна на Doc.ua
Дитячий кардіоревматолог Давидко Л.В. має великий досвід ведення діток з вродженими і набутими серцево-судинними патологіями, включаючи порушення і хвороби ревматичної природи. Людмила Володимирівна володіє передовими методиками обстеження і терапії патологій даного типу.
Лікар Кардіолог Веклов Герман Юрьевич на Doc.ua
Лікар Кардіолог Машковська Світлана Іванівна на Doc.ua
Лікар-кардіолог, має вищу категорію, займається лікуванням ішемічної хвороби серця, перикардиту, аритмії, кардіоміопатії, інсульту, міокардиту та ін. Проводить ЕхоКГ (має спеціалізацію з функціональної діагностики).
Лікар Кардіолог Фурса Олена Михайлівна на Doc.ua
Лікар-кардіолог, старший ординатор відділення набутих вад серця (Інститут серця), лікує хвороби серця, для виявлення яких проводить добовий моніторинг АТ і ЕКГ, електрокардіографію, ехокардіографію і ін.
Лікар Кардіолог Шниркова Олена Віталіївна на Doc.ua
Лікар-кардіолог, має вищу категорію, лікує аритмію, серцеву недостатність, ішемічну хворобу серця, стенокардію і ін. Спеціаліст стажувався в Іспанії і Франції з ехокардіографії.
1 2 3
Показати ще 10 Лікаріautorenew