Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Анестезіолог Кононенко Сергій Анатолійович на Doc.ua
Лікар-анестезіолог, має вищу лікарську категорію, кандидат медичних наук, володіє всіма методами анестезіологічного забезпечення при операціях на судинах і серці і лікування критичних станів.
Лікар Анестезіолог Кваша Олександр Іванович на Doc.ua
Анестезіолог, має вищу категорію, проходив стажування в Австралії і США в провідних клініках кардіохірургічного напрямки. Надає допомогу пацієнтам при важких станах - серцевої недостатності, анафілактичний шок, інфаркті міокарда.
Лікар Анестезіолог Лоскутов Олег Анатолійович на Doc.ua
Анестезіолог, має вищу категорію, фахівець в області методів анестезіологічного забезпечення, а також лікування критичних станів при оперативних втручаннях на судинах і серці.
Лікар Анестезіолог Калашникова Руслана Василівна на Doc.ua
Завідуюча відділенням інтенсивної терапії. Доктор Калашникова займається наданням реанімаційної допомоги новонародженим, а також недоношеним дітям, які мають патології розвитку серця та інших органів або їх комбінації.
Лікар Анестезіолог Рудяк Олександр Васильович на Doc.ua
Лікар-анестезіолог, має вищу лікарську категорію, володіє сучасними методами анестезіологічного забезпечення кардіохірургічних хворих і хворих загальнохірургічного профілю. Проходив стажування в кардіохірургічних клініках Німеччини.
Лікар Анестезіолог Дружина Олександр Миколайович на Doc.ua
Лікар-анестезіолог, вперше в Україні застосував методику екстракорпоральної підтримки життєдіяльності (ЕКМО) у дорослих і дітей. Провідний спеціаліст у галузі екстракорпоральних методів лікування дисліпідемії (каскадна плазмафільтрація) і кардіоміопатія (імуносорбція). Щорічно консультує більше 1500 пацієнтів і проводить більше 1000 процедур екстракорпоральної гемокорекції. Щорічно забезпечує штучний кровообіг близько 300 оперативних втручань у дорослих і дітей. Має міжнародний сертифікат GCP.
Лікар Анестезіолог Скочко Сергій Петрович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Доктор Скочко володіє всіма видами сучасного анестезіологічного забезпечення (внутрішньовенний, ендотрахеальний і ін.), Здійснює спинномозкову анестезію, а також весь спектр реанімаційних заходів.
Лікар Анестезіолог Долгова Інна Олександрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Завідуюча відділенням лікування гострого коронарного синдрому та інфаркту міокарда, досвідчений анестезіолог-реаніматолог, фахівець з надання всіх видів респіраторної допомоги пацієнтам з недостатністю дихальної функції, здійснює всебічну терапію легеневої гіпертензії, використовує ультрасонографію в інтенсивній терапії.
Лікар Анестезіолог Кропивко Тетяна Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-анестезіолог першої категорії, проводить всі види штучного кровообігу, гемодіафільтрації, гемодіаліз, гемо- та імунопреціпітаціі. Стажувалася в провідних клініках Польщі, Росії, Хорватії, Німеччини. Має сертифікат GCP міжнародного зразка.
Лікар Анестезіолог Адаменко Оксана Володимирівна на Doc.ua
Оксана Володимирівна займається наданням реанімаційної допомоги недоношеним, а також новонародженим дітям, які мають різні патології, аномалії і вади розвитку серця до операції і після проведеного хірургічного втручання.
1 2 3
Показати ще 10 Лікаріautorenew