Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог-хірург Покрасьон  Анатолій  Іванович на Doc.ua
Анатолій Іванович - стоматолог-хірург вищої категорії. Спеціалізується на 3D плануванні імплантації та проведенні імплантації зубів, видалення зубів будь-якої складності, видаленні восьмих зубів («зубів мудрості»), дистопованих та ретенованих зубів, лікуванні альвеоліту лунки зуба, видаленні ретенційних кіст малої слинної залози, видаленні новоутворень слизової оболонки рота (фібром, папілом), лікуванні периімплантиту та ін.
Лікар Стоматолог-хірург Цимбалістий Олег Володимирович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Олег Володимирович брав участь у понад 50-ти міжнародних конгресах, симпозіумах і майстер-класах хірургічного напряму, займається лікуванням захворювань зубів, проводить діагностику, огляд і складає план подальшого лікування.
Лікар Стоматолог-хірург Осташук Сергій Ярославович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на стоматології та хірургії. Проводить видалення зубів, імплантацію, кісткові пластинки, закриття рецесій, м'якотканинні пластинки. Лікує такі захворювання і патології, як: пародонтит, періімплантит, адентія. Веде прийом для дітей від народження
Лікар Стоматолог-хірург Новіцький Дмитро Вікторович на Doc.ua
Лікар Стоматолог, Імплантолог, Стоматолог-хірург Пюро  Артем  Валерійович на Doc.ua
Артем Валерійович лікар стоматолог-хірург-імплантолог. Спеціалізується на видаленні зубів будь-якої складності, підсадженні кістки, синус-ліфтингу, дентальній імплантації, пародонтологічному лікуванні ясен. Приймає дорослих та дітей з 10 років.