Приватні лікарі Києва

Наталія Вікторівна займається терапією широкого спектра гастроентерологічних хвороб. Проводить діагностику і лікування хронічних захворювань печінки. Складає індивідуальні програми харчування, використовує методики спортивної дієтології.
Серж-Валері спеціалізується на загальній та терапевтичній стоматології. Проводить лікування патологій зубів, ясен, кореневих каналів. Займається дентальною імплантацією, реставрацією зубного ряду, комплексною гігієною порожнини рота. Автор наукової друкованої роботи «Страх болю». Веде прийом російсько-, україно-, франко-, англо- та німецькомовних пацієнтів.
Юлія Владиславівна займається проведенням епіляції (апаратом Light sheer), чищення шкіри, пілінгу, мезотерапії, контурної пластики, видаленням рубців, плазмоліфтинга, введенням ботулінотоксину і т.д.
Наталія Костянтинівна володіє сучасними методиками діагностики та лікування захворювань шкіри. Має навички з інтенсивної косметології. Спеціалізується на терапії таких шкірних захворювань, як алергодерматози, акне, дерматит, грибкові ураження, гнійничкові, вірусні захворювання, гіпергідроз і ін. Проводить результативне лікування початкових стадій андрогенетических алопецій у чоловіків і жінок.
Сергій Юрійович займається лікуванням травм, артрозу, артриту, надає невідкладну допомогу при пошкодженнях і переломах. Володіє методами накладення пов'язок для фіксації, гіпсу, скотчкастів і т.д.
Лікар косметолог-ін'екціоніст, виконує всі види догляду процедур. Проводить біоревіталізацію і мезотерапію, мезорадіесс обличчя і тіла, лікування волосся, контурну пластику обличчя, збільшення губ. Брала участь в безлічі професійних семінарів та конференцій
Лікар-невролог і рефлексотерапевт, займається лікуванням наслідків інсультів і струсів мозку, соматоформних розладів вегетативної нервової системи, веде консультативний прийом пацієнтів з безсонням, остеохондрозом, неврозом. Є активним учасником міжнародних практичних конференцій.
Марина Миколаївна - досвідчений стоматолог-хірург. Лікар займається терапією каріозних захворювань і хвороб ясен, реставрацією зубів, видаленням. Проводить лікування перикоронарита, утрудненого прорізування зубів мудрості, укороченою вуздечки верхньої, нижньої губи, мови і ін.
Доктор проводить прийом дорослих і дітей від 2-х років із захворюваннями ЛОР-органів (тонзиліти, фарингіти, ларингіти, отити і т.д.). Проводить амбулаторні процедури: від видалення сірчаних пробок з вуха до видалення сторонніх тіл. Застосовує в лікуванні фотодинамічної терапії (ФДТ)
Хірург проводить реконструктивні та пластичні оперативні втручання, спеціалізується на операціях на органах черевної порожнини і малого тазу (усунення дефектів черевної стінки при грижах і птозі), а також хірургічному зменшенні обсягу шлунка при аліментарному ожирінні, лікуванні захворювань вен нижніх кінцівок, мамопластиці, блефаропластиці і т. д.