Приватні лікарі Києва

Дитячий хірург спеціалізується на торакальній хірургії, ургентній хірургії, хірургії гриж. Лікар також проводить базисні маніпуляції
Спеціалізується на діагностиці зору і різних очних захворювань у дорослих і дітей. Професійно займається лікуванням запальних і незапальних захворювань переднього і заднього відділів ока, надає невідкладну допомогу при гострих офтальмологічних захворюваннях, травмах ока. Регулярно бере участь в майстер-класах та вебінарах по офтальмології та дитячої офтальмології.
Лікар-гінеколог займається лікуванням кольпіту, цервіциту, дисплазії і ерозії шийки матки, кісти яєчника. Також лікар консультує при порушенні менструального циклу, обстежує і встановлює причину безпліддя
Анна Анатоліївна займається діагностикою та терапією внутрішніх хвороб, реєструє і інтерпретує ЕКГ, розробляє індивідуальні дієти, в тому числі і детокс-дієти. Займається лікуванням гострих респіраторних інфекцій верхніх дихальних шляхів, нижніх дихальних шляхів, серцево-судинних захворювань, гастроентерологічних патологій і ін.
Фахівець з фізичної реабілітації. Провідний напрямок в роботі — терапія м'язово-фасціальних і м'язово-скелетних болів, лікування тригерних точок і м'язових гіпертонусів. Практикує сучасні підходи до лікування гострих і хронічних больових синдромів (міофасциальна терапія, кінезітерапія, лікувальний масаж)
Анна Миколаївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні дитячих захворювань. Здійснює патронаж дітей до року, консультує з питань вакцинації та вигодовування. Проводить загальний масаж дітям до 3 років
Острась Олексій Віталійович
Лікар другої категорії
Лікар дитячий кардіолог веде амбулаторне спостереження і лікування дітей з вродженими та набутими вадами серця, патологією міокарда до і після оперативного втручання. Крім того, Олексій Віталійович виконує УЗД-діагностику порушень ритму серця, роботи судин у дорослих, дітей і плода
Анастасія Володимирівна володіє сучасними методами діагностики і лікування проктологічних захворювань. Має успішну практику допомоги пацієнтам з хронічними анальними тріщинами, хронічним і гострим гемороєм, поліпами прямої кишки. Проводить процедури аноскопії і ректороманоскопії. Здійснює консультування в сфері патологій прямої кишки пацієнток під час вагітності і після пологів
Лікар стоматолог-ортопед, займається лікуванням кореневих каналів, каріозних і некаріозних процесів, виготовленням як одиничних коронок, так і великих мостовидних протезів. Виготовляє знімні конструкції
Марія Сергіївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні хронічних вірусних гепатитів, герпесної інфекції, ГРВІ, бореліозу,опортуністичних інфекцій у людей з ВІЛ. Володіє технікою дотестового та післятестового консультування на ВІЛ