Приватні лікарі Києва

Ганна Семенівна спеціалізується в проведенні процедур з косметичного догляду за шкірою, дерматологічному очищенню, біоревіталізації, контурній пластиці, ботулінотерапії, мезотерапії, проводить апаратні методики рішення косметологічних і дерматологічних проблем
Сімейний лікар першої категорії. Займається діагностикою та лікуванням серцево-судинних захворювань, захворювань бронхолегеневої системи, вірусних і бактеріальних інфекцій у дорослих
Лікар сімейної медицини другої категорії Малєєва Владислава Олександрівна, має великий досвід роботи. Професійно проводить консультативні прийоми, діагностику, а так само лікування гострих і хронічних захворювань
Тетяна Сергіївна - стоматолог-ортодонт, займається корекцією прикусу і неправильного положення зубів за допомогою спеціальних конструкцій (брекет-системи, капи, пластинки)
Павло Васильович - ортопед-хірург, який проводить одномоментну імплантацію з навантаженням. У числі його професійних умінь також операції all on 4, all on 6, вестибулопластика і пластика кератинізованих ясен. Проводить тотальну реабілітацію зубо-щелепної системи, протезування з виправленням прикусу і центральної оклюзії
Стоматолог, ортопед Футомська Ольга Леонідівна має великий досвід роботи, проводить консультативні огляди і лікування для дорослих і дітей
Марія Василівна - лікар першої кваліфікаційної категорії. Має досвід роботи у відділенні екстреної медичної допомоги, де вела пацієнтів як терапевтичного профілю, так і суміжних спеціальностей. Застосовує сучасні методи профілактики, лікування та діагностики. Надає невідкладну допомогу, веде спостереження за побічними реакціями медичних препаратів
Дитячий дерматолог проводить діагностику, лікування гострих і хронічних алергодерматозів, фотодерматозів, вірусних, грибкових, бактеріальних, паразитарних інфекцій шкіри і її придатків. Крім того надає допомогу при захворюваннях волосся, нігтів як у дітей, так і дорослих. Якісно підбирає лікувальну і доглядову дерматокосметику в кожному індивідуальному випадку
Наталія Василівна займається діагностикою та лікуванням офтальмологічних захворювань у дітей. Проводить терапію аномалій рефракції (міопії, гіперметропії, астигматизму), кон'юнктивіту, халязіону, захворювань сльозовивідних шляхів
Доктор спеціалізується на анестезіології та терапії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику. Лікує гострі респіраторні захворювання; серцево-судинні хвороби; неврологічні хвороби; проблеми ендокринної системи; отруєння і будь-які розлади шлунково-кишкового тракту загострення будь-яких хронічних захворювань