Завідувач відділенням функціональної діагностики. Проводить виконання електрофізіологічних, нейрофізіологічних, ультразвукових досліджень, досліджень функції зовнішнього дихання
Завідуюча відділенням педіатрії. Надає професійну допомогу дітям від 0 до 18 років, визначає лікувально-діагностичну тактику, при необхідності направляє на стаціонарне лікування
Завідуюча відділенням планування сім'ї та реабілітації репродуктивної функції жінок. У своїй практиці використовує сучасні методики діагностики та лікування
Завідуюча відділенням стоматології. Надає допомогу при функціональних розладах жування, зубощелепних аномаліях, при каріозних та інших ураженнях твердих тканин зубів, ясен
Щелепно-лицьовий хірург, надає висококваліфіковану допомогу пацієнтам до 18 років відповідно до міжнародних протоколів лікування. Веде амбулаторний прийом дітей зі всієї України в умовах консультативно-діагностичної поліклініки (по четвергах) з метою відбору для оперативної корекції вроджених вад розвитку щелепно-лицевої ділянки
Завідувач відділення дитячої нейрохірургії. Надає висококваліфіковану медичну допомогу дітям віком від 0 до 18 років з різною нейрохірургічної патологією
Підготовка і проведення загальної анестезії, седації, регіональної анестезії пацієнтам дитячого віку при оперативних втручаннях, діагностичних і лікувальних процедурах