Лікар-гінеколог, надає весь комплекс послуг з лікування захворювань статевої сфери, включаючи кольпоскопію, кріодіструкцію, установку і зняття внутрішньоматкової спіралі.
Лікар-уролог, займається лікуванням захворювань сечостатевої системи - цистит, пієлоцистит, пієлонефрит, уретрит, орхіт, фімоз, простатит, епідидиміт і інші.
Лікар-косметолог вищої категорії. Проводить чищення обличчя, всі види пілінгів, володіє технікою японського масажу, здійснює процедури омолодження шкіри, включаючи ексклюзивну контурну пластику.
Лікар-дерматолог, косметолог. Проводить весь комплекс процедур по догляду за шкірою обличчя і тіла, включаючи ін'єкційні методики боротьби з передчасним старінням шкіри.
Психолог, віце-президент Асоціації тілесно-орієнтованої психотерапії. Спеціалізується на проведенні енергетичних вправ, духовне відродження особистості.
Спеціаліст з реабілітації та масажу. Проводить сеанси мануальної терапії, кінезотерапії, лікувальної фізкультури та масажу (лікувальний, акупунктурний і вісцеральний).