Приватні лікарі Києва

Лікар Ендокринолог, Сімейний лікар Ніколайчук  Вікторія Станіславівна  на Doc.ua
Сфера діяльності - загальна ендокринологія. Спеціалізуюсь на питаннях ендокринної патології, яка призводить до порушення менструального циклу, гінекомастії і порушень репродуктивної функції та прицільно займаюсь проблемами безпліддя (чоловічого і жіночого), де причина - ендокринні порушення. Окремий напрямок роботи - нормалізація маси тіла, в залежності від причин і гормонального статусу. Дана робота проводиться в тісній співпраці з гінекологами, андрологами, терапевтами, першою рекомендацією яких є нормалізація маси тіла з метою ефективного лікування синдрому полікістозних яєчників (СПКЯ), метаболічного синдрому. Займаюсь веденням вагітності і лактації у жінок з ендокринною патологією. Коло компетенцій об'ємне - проводжу діагностику і лікування цукрового діабету (в т.ч. підбір дієти і корекція інсулінотерапії), метаболічного синдрому (зайва вага, порушення вуглеводного і холестеринового обміну) і захворювань наднирників. Також здійснюю установку інсулінових помп, систем постійного контролю рівня глюкози (CGMS), оцінку результатів УЗ-діагностики, пункційної біопсії, гормональних показників. Проводжу консультації відносно необхідності оперативного втручання, підготовку до процедури у випадку її необхідності. Здійснюю післяопераційне спостереження пацієнтів з операціями на щитовидній залозі. А також проводжу підготовку до санаторно-курортного лікування.
Лікар Лікар екстреної медицини Жебеленко Вікторія Олександрівна на Doc.ua
Лікар УЗД-фахівець Славітич Світлана Романівна на Doc.ua
Львів, вул. Шолом-Алейхема, 11
Львів, вул. Червоної Калини, 56 А
Винники, вул. Галицька, 48 А
Львів, вул. Джерельна, 16а, кв. 6
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить УЗД-діагностику: молочних, щитовидних, підшлункових залоз, нирок та інших внутрішніх органів. Також, розшифровує дослідження і направляє до вузьких спеціалістів
Лікар Косметолог Сидоренко Катерина Павлівна на Doc.ua
Київ, ул. Ивана Мазепы, 3
Катерина Павлівна - фахівець в області проведення процедур, спрямованих на комплексний догляд за шкірою.
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Інглятовська Анастасія Олександрівна на Doc.ua
Київ, Киевская область, г. Вишневое, ул. Европейская 30-а
Сімейний лікар, терапевт. Лікує такі захворювання, як: ГРВІ, бронхіт, запалення легенів, панкреатит, гіпертонічна хвороба, остеохондроз хребта та ін.
Лікар Кардіохірург Озерянський Назар Андрійович на Doc.ua
Київ, вул. Братиславська, 5а
Доктор Озерянський Н.А. здійснює хірургічну терапію вроджених і набутих кардіопатологій у дітей різних вікових груп. Назар Андрійович є співавтором 7 медичних статей і 1 патенту в області кардіохірургії.
Лікар Невролог Мозговенко Марія Миколаївна на Doc.ua
Київ, вул. Саксаганського, 76
Лікар Мозговенко спеціалізується на лікуванні хвороб периферичної / центральної нервової систем. Проводить лікування радикуліту, мігрені, оперізуючого лишаю, невриту, енцефалопатії, вегетосудинної дистонії, остеохондрозу та ін.
Лікар Стоматолог Турянська Наталія Ігорівна на Doc.ua
Київ, Мельникова, 49
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології: займається лікуванням карієсу різного ступеня складності (в тому числі пришийного), ерозії емалі, дефектів навколо десневої області зуба, пломбування. Виконує гігієнічні чистки порожнини рота, комплексне зняття зубних відкладень в процесі лікування і як профілактику стоматологічних захворювань
Лікар Стоматолог Бойко  Олександр  Олександрович на Doc.ua
Київ, вул. Вадима Гетьмана, будинок 1-А
Лікар стоматолог займається лікуванням гінгівіту, пародонтиту та карієсу, пульпіту, перодонтиту і їх ускладнення (кістектомія). Надає невідкладну допомогу пацієнтам. Консультує та розшифровує КТ диск
Лікар Стоматолог Артеменко Віктор Олександрович на Doc.ua
Київ, вул. Кавказька, 12
Лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній та дитячій стоматології, а також хірургії. До кожного пацієнта (особливо дітям) намагається знайти індивідуальний підхід, щоб зробити лікування якомога більш приємним процесом.