Дитячі лікарі Києва

Лікар Мамолог, Репродуктолог, Гінеколог-ендокринолог Тупічіна Антоніна Глебовна на Doc.ua
Антоніна Глебівна консультує дорослих і дітей з гормональними порушеннями. Виробляє лікування ендокринних гінекологічних захворювань і допомагає у вирішенні проблем із зачаттям. Виконує амбулаторні маніпуляції використовуючи лазерний і ендоскопічний методи
Лікар Ортопед, Травматолог, Хірург Оганян Арсен Альбертович на Doc.ua
Дитячий хірург, ортопед-травматолог має 10-ти річний досвід роботи в умовах стаціонару. Діагностує аномалії розвитку кінцівок, здійснює консервативне лікування деформацій хребта і корекцію укорочених верхніх і нижніх кінцівок. Застосовує хірургічні методи лікування при патологіях суглобів і травмах різної локалізації, в тому числі родових
Лікар Психолог Гречаник Марія Ігорівна на Doc.ua
Гречаник Марія Ігорівна
Лікар другої категорії
Марія Ігорівна надає психологічну допомогу дорослим і дітям від 6 років. Займається психотерапією сімейних пар, консультує підлітків, надає консультації представникам ЛГБТ-спільноти
Лікар Ортодонт, Стоматолог Засенко Наталія Євгеніївна на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортодонт приймає дорослих і дітей з патологіями прикусу, дисфункцією скронево-нижньощелепного суглоба, захворюваннями пародонту. Займається вивченням етіології, діагностики, методів профілактики і лікування зубощелепних аномалій. Лікування проводиться на знімних і не знімних апаратах, різних видах брекет систем, так само на капах Інвізілайн. Лікар регулярно підвищує професійні навички на іноземних курсах і успішно застосовує в своїй практиці нові методики
Лікар Психолог Ізмалкова Катерина Борисівна на Doc.ua
Спеціальний дитячий психолог приймає маленьких пацієнтів з синдромом дефіциту уваги і гіперактивності, порушеннями спектру аутизму, розладами рецептивної мови і емоційними проблемами, затримкою розвитку та т.д. проводить консультативну і терапевтичну роботу як з дітьми, так і з їх батьками
Лікар Психолог, Психотерапевт Воротнікова Олена Миколаївна на Doc.ua
Олена Миколаївна - психолог-психотерапевт. Працює з дорослими і дітьми.
Лікар Сімейний лікар Стасевич Ольга Дмитрівна на Doc.ua
Досвідчений лікар загальної практики займається діагностикою та лікуванням хвороб внутрішніх органів у дорослих і дітей віком від 2-х років. Застосовує отоскопію, інтерпретує результати УЗД, рентгену, ЕКГ і т.д. Надає допомогу в невідкладних станах, має досвід роботи в стаціонарі і поліклініці. Виконує лікування і спостереження хворих з гострими і хронічними патологіями
Лікар Педіатр, Неонатолог Шабельник Катерина на Doc.ua
Лікар педіатр-неонатолог Шабельник Катерина має великий досвід роботи з дітьми. Проводить консультативні прийоми, інтубації трахеї, постановки центральної венозної лінії, вентрікулопункціі, люмбальна пункція, встановлення шлункового зонду і сечового катетера
Лікар Педіатр Каструбіна Ірина Юріївна на Doc.ua
Лікар-педіатр з 10 роками стажу
Лікар Психолог Татаурова Галина Петрівна на Doc.ua
Татаурова Галина Петрівна
Лікар спеціалізується на психології. Займається післяпологовою депресією, дитячим і сімейним консультуванням, профорієнтацією, проблемами з гендерною дискримінацією