Дитячі лікарі Києва

Лікар Кардіолог, Педіатр Романкевич  Іванна Василівна на Doc.ua
Романкевич Іванна Василівна
Лікар надає кваліфіковану педіатричну допомогу дітям із затримкою внутрішньоутробного розвитку, які народилися раніше терміну, відстають у психомоторному розвитку. Спеціалізується на лікуванні дітей з кардіоревматологічними проблемами, в тому числі з артеріальною гіпертензією, порушеннями серцевого ритму. Дає рекомендації по вигодовуванню, зміцненню імунітету в домашніх умовах, складає індивідуальний графік вакцинації
Лікар Інфекціоніст Литвиновська Катерина Станіславівна на Doc.ua
Доктор займається діагностикою та лікуванням кишкових і респіраторних інфекцій, герпетичних інфекцій, ВІЛ-інфекції, нейроінфекцій у дітей. Також підбирає схему лікування для дітей з імунодефіцитом
Лікар Стоматолог Яковчук Владислав Петрович на Doc.ua
Яковчук Владислав Петрович - стоматолог-ортодонт, володіє різними методами знімного і незнімного ортодонтичного лікування, в тому числі керамічними, лінгвальними й сапфіровими брекет-системами, трейнерами. Має кілька рацпропозицій. Сертифікований фахівець по роботі з елайнерами Easy Align
Лікар Стоматолог Прохоренко Анна Дмитриївна на Doc.ua
Анна Дмитрівна спеціалізується на проведенні терапевтичних процедур стоматологічного профілю. Займається пломбуванням кореневих каналів і установкою пломб, проводить відбілювання, професійне чищення порожнини рота, реставрації зубного ряду. До неї звертаються з карієсом, пульпітом, клиноподібними дефектами, періодонтитом, патологічною стертістю і гіперестезією зубів.
Лікар Рентгенолог Авхіменко Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Авхіменко Вікторія фахівець в області рентгенології. Займається проведенням і описом рентгенологічних досліджень, при необхідності бере участь в розробці плану обстеження пацієнта, уточнюючи обсяг і раціональні методи обстеження пацієнта з метою отримання в мінімально короткі терміни повної і достовірної діагностичної інформації. Визначає необхідність додаткових методів обстеження
Лікар Педіатр Іовіца Тетяна Володимирівна на Doc.ua
Іовіца Тетяна Володимирівна
Лікар другої категорії
Тетяна Володимирівна веде прийом як дитячий педіатр. Спеціалізується на лікуванні гастриту, дисбіозу кишечника, лактозній недостатності, гельмінтозі, інфекцій сечовидільної системи, гострого і хронічного фаринготонзиліту і інших захворювань
Лікар Дерматолог Воронова Ганна Сергіївна на Doc.ua
Лікар естетичної медицини, дерматолог діагностує і проводить лікування висипань різної етіології, шкірних захворювань у дорослих і дітей. Надає лікування і догляд пацієнтам з проблемною шкірою та віковими змінами. Виконує широкий спектр косметологічних процедур, володіє сучасними методиками
Лікар Невролог Тишковець Ольга Ігорівна на Doc.ua
Лікар-невролог спеціалізується на корекції наслідків перинатальних уражень нервової системи, ДЦП, епілепсії, головних болів у дітей, тиків, розладів аутичного спектру та інших хвороб дитячої нервової системи. Ольга Ігорівна також діагностує і лікує синдром дефіциту уваги і гіперактивність. Приймає пацієнтів з народження і до 18 років, в тому числі, передчасно народжених
Лікар Стоматолог Казанцев Сергей Владимирович на Doc.ua
Лікар Психолог Шковіра Таїсія Павлівна на Doc.ua