Уважний лікар з великим досвідом лікування хвороб очей. Член Асоціації офтальмологів України, постійна учасниця міжнародних симпозіумів та науково-практичних конференцій. Авторка більш як 70 наукових і учбово-методичних робіт, має патенти України.
Людмила Ігорівна - кандидат медичних наук,
лікар офтальмолог першої категорії. Займається консультуванням, діагностикою та лікуванням захворювань органів зору.
Лілія Володимирівна лікар-офтальмолог, вищої категорії, доцент, кандидат медичних наук. Постійно підвищує свою кваліфікацію, бере участь в семінарах і конференціях міжнародного рівня.
Дитячий офтальмолог, здійснює консультативний прийом дітей з перших днів життя, проводить апаратне лікування, терапію астигматизму, далекозорості, короткозорості, косоокості, амбліопії і ін.
Українська Т. А. володіє всіма сучасними методиками з діагностування та лікування органів зору. Тетяна Анатоліївна спеціалізується на підборі засобів, що коригують зiр (м'які лінзи, окуляри).
Баліна Л. П. є досвідченим фахівцем з офтальмології, вона веде активну медичну практику понад 20 років. Область професійних інтересів Лариси Павлівни включає проведення оптометрії, а також коригування зору за допомогою окулярів / контактних лінз.
Лікар Важинська є досвідченим офтальмологом, вона веде активну практику в якості лікаря понад 25 років. В область професійних інтересів Лідії Олександрівни входить проведення контактної коригування зору, різних видів інструментальних обстежень органів зору.
Офтальмохірург, член Європейського товариства катарактальних і рефракційних хірургів (ESCRS). Сертифікований пластичний хірург. Юлія Валентинівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні офтальмологічних захворювань. Займається корекцією,
рефракційною хірургією (лазерна корекція зору), естетичною та реконструктивною блефаропластикою. Також проводить лікування синдрому сухого ока (IPL Xenon),
комплексну терапію кератоконусу.
Лікар-офтальмолог. Спеціалізується на лікуванні таких захворювань: запальні і дегенеративні захворювання переднього відрізка ока, катаракта, глаукома, захворювання сітківки та зорового нерва, видалення сторонніх тіл.
Офтальмохірург, є головним консультантом центру медицини "Новий зір". Займається рефракційною хірургією, хірургічним лікуванням катаракти і глаукоми. Винахідник першого в Україні штучного кришталика.