Уважний лікар з великим досвідом лікування хвороб очей. Член Асоціації офтальмологів України, постійна учасниця міжнародних симпозіумів та науково-практичних конференцій. Авторка більш як 70 наукових і учбово-методичних робіт, має патенти України.
Дмитро Олександрович працює лікарем-офтальмологом 3 роки. Свою професійну діяльність він розпочав після закінчення Харківського національного медичного університету та інтернатури на базі ХМАПО. Він має досвід роботи в відділеннях мікрохірургії ока та лазерному центрі офтальмологічного відділення.
Основні напрямки його роботи включають діагностику та лікування глаукоми (включаючи лазерне лікування), УЗД, оптичну когерентну томографію (ОКТ), а також повну діагностику зору. Дмитро Олександрович також надає консультації з лікування запальних захворювань очей та ангіо ОКТ.
Лілія Володимирівна лікар-офтальмолог, вищої категорії, доцент, кандидат медичних наук. Постійно підвищує свою кваліфікацію, бере участь в семінарах і конференціях міжнародного рівня.
Лариса Іванівна є досвідченим офтальмологом, володіє повним спектром діагностичних досліджень в офтальмології, підбирає окуляри і лінзи для корекції зору, проводить лікування катаракти і глаукоми початковій стадії.
Чернявська О. А. спеціалізується на підборі засобів, що коригують зір, у дорослих пацієнтів / дітей. Вона підбирає м'які лінзи (мультифокальні, астигматчні лінзи), окуляри.
Наталія Іванівна спеціалізується на наданні послуг з офтальмології. Балашова Н. І. займається контактним коригуванням зору, оптометрією. Вона індивідуально підбирає контактні лінзи для пацієнта, працюючи з провідними виробниками м'яких лінз.
Доктор Годунов має вищу категорію по офтальмології, він понад 15 років веде медпрактику. Він спеціалізується на підборі різних засобів коригування зору (окулярів / м'яких контактних лінз), оптометрії, дослідженні зору за допомогою інструментальної діагностики.
Світлана Станіславівна займається інструментальними дослідженнями органів зору, вона індивідуально підбирає засоби, що коригують зір. Лікар Фоменко працює виключно з якісними засобами коригування зору виробництва Bausch and Lomb, Rodenstock, Nikon, Sauflon.