Юлія Миколаївна - лікар терапевт-стоматолог. Спеціалізується на лікуванні карієсу, пульпіту, періодонтиту,гінгівіту, стоматиту. Також проводить консультативний прийом, ендодонтичне лікування зубів, відбілювання зубів, зняття зубних каменів.
Тетяна Євгенівна є висококваліфікованим стоматологом терапевтичного і ортодонтичного профілю, спеціалізується на виконання всіх терапевтичних лікувальних маніпуляцій в ротовій порожнині, проводить корекцію прикусу.
Олександр Дмитрович професійно займається ортопедичним лікуванням зубів, проводить зняття зліпків і підготовку зубного ряду до протезування, володіє сучасними видами ортопедичного лікування: установка металокерамічних коронок, бюгельних і нейлонових протезів.
Володимир Анатолійович є фахівцем з терапевтичної стоматології, естетичної та ортопедичної. Постійно відвідує спеціалізовані курси по стоматології, тим самим підвищуючи свою кваліфікацію.
Надія Анатоліївна є кваліфікованим стоматологом терапевтичного і ендодонтичного профілів, спеціалізується на реставраційних роботах в зубному ряду, коригує відколи зубів, міжзубні щілини і інші вади, а також виконує всі інші стоматологічні процедури.
Професійні інтереси - надання послуг по терапевтичному, ортопедичному профілю стоматології. Олег Володимирович лікує карієс, його ускладнення, знімає зубний камінь, готує, а потім протезує зуби.
Лікар стоматолог-терапевт, ортодонт, проводить лікування кореневих каналів, використовуючи ендомотор, ротаційні нікель-титанові системи, що забезпечує точність роботи і менш травматичне лікування для пацієнта. Має успішний досвід переліковування кореневих каналів і закриття перфорацій. Досконало володіє технікою вилучення уламків інструментів і тривимірної обтурації кореневих каналів.
У професійні інтереси Ольги Ігорівни входить лікування некаріозних уражень зубів (у вигляді флюорозу емалі, гіперестезії, клиновидного дефекту і ін.), каріозної природи (у вигляді пульпіту, карієсу, періодонтиту), хвороб м'яких тканин (у вигляді стоматиту, хейліту, глоситу).