Лікар-хірург, уролог вищої категорії займається хірургічним і консервативним лікуванням захворювань сечовидільної системи у дітей. Також Ігор Анатолійович проводить сучасну діагностику, в своїй практиці використовує ендоскопічні і лапароскопічні методи
Дитячий хірург виконує лікування органів черевної порожнини, сечостатевої системи. Надає допомогу при вадах розвитку у новонароджених. Проводить видалення утворень шкіри і м'яких тканин, гнійників. Доктор проходив стажування в Ізраїлі, Німеччині, Австрії та ін. Має сертифікат лапароскопічного хірурга
Наталія В'ячеславівна спеціалізується на малій і дитячої хірургії, проводить лікування доброякісних утворень шкіри (бородавки, папіломи, невуси і т.д.), запальних захворювань і гнійних вогнищ м'яких тканин, безкровне відкриття фімозу, розведення синехій статевих губ у дівчаток. Захистила кандидатську дисертацію на тему: «Мініінвазивна хірургія та адресна антибактеріальна терапія в лікуванні гострих деструктивних пневмоній у дітей.
Хірург дитячий, лікар вищої категорії. Висококласний хірург з успішним досвідом роботи в галузі дитячої хірургії та дитячої урології проводить консультативний прийом, оперативні втручання.