Приватні лікарі Ірпеня

Лікар Акушер-гінеколог Чилингарян Ануш Оганесовна на Doc.ua
Ануш Оганесовна лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці гінекологічних захворювань. Займається лікуванням порушень менструального циклу, кандидозу, уреаплазмоза, хламідіозу, мікоплазмозу, ерозії шийки матки, оофоріта і ін.
Лікар Кардіолог Башинська Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар-кардіолог займається діагностикою та лікуванням хвороб кровоносної системи. Допомагає пацієнтам з порушенням серцевого ритму, перепадами артеріального тиску, ішемічною хворобою, стенокардією і вродженою серцевою недостатністю. Відновлює після перенесеного інфаркту міокарда
Лікар Імунолог Блохіна Олена Василівна на Doc.ua
Лікар-імунолог займається діагностуванням та лікуванням імунодефіциту, алергії, спадкових і набутих хвороб імунної системи. Приймає пацієнтів з підвищеною температурою неясної етіології, збоями роботи шлунково-кишкового тракту, гострими формами простудних захворювань, частими інфекційними і гнійними ураженнями порожнини рота і носоглотки
Лікар Ендокринолог Євсюкова Наталія Петрівна на Doc.ua
Лікар-ендокринолог підбирає комплексну гормональну терапію для лікування хвороб щитовидної залози, гіпофіза і надниркових залоз, надмірної ваги та метаболічного синдрому. Діагностує супутні захворювання, викликані порушенням роботи ендокринної системи
Лікар Травматолог Медяник Євгеній Віталійович на Doc.ua
Євген Віталійович компетентний в лікуванні наслідків травм плеча і ліктя, гомілки, кисті і стоп. Проводить діагностику захворювань хребта і суглобів, призначає комплекс процедур для відновлення. При необхідності надає невідкладну допомогу