Анна Борисівна бере участь в міжнародних конференціях присвячених питань народної і нетрадиційної медицини. Займається лікуванням грибкових уражень шкіри, алопеції, псоріазу, венеричних і вірусним захворюванням шкіри і т.д.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Турботливий лікар-терапевт — це надійний союзник у питаннях вашого здоров’я. Фахівець поєднує високий професіоналізм із людяністю. Терапевт фокусується на профілактиці ,вашому комфорті, прагнучи не лише вилікувати хворобу, а й зберегти вашу внутрішню рівновагу та якість життя.
Акушер-гінеколог. Проводить діагностику і лікування всіх видів безпліддя з використанням передових методів допоміжних репродуктивних технологій, консервативне і оперативне лікування всього спектру гінекологічних захворювань. Лікує такі захворювання, як безпліддя, міома матки, ендометріоз, кіста і ін.
Сергій Петрович заслужений доктор України, займається лікуванням захворювань серця, інсультів, стенокардії, ішемічної хвороби серця, аортальної недостатності і т.д.
Лікар спеціалізується на дерматології, дерматовенерології. Приймає дорослих та дітей. Проводить консультативний прийом, діагностику, видалення доброякісних новоутворень шкіри. Займається лікуванням вірусних захворювань шкіри,
гнійних захворювань шкіри (піодермії), хронічних дерматозів (екзема, псоріаз та інші), грибкових захворювань шкіри. Також лікує інфекції, що передаються статевим шляхом.
Лікар здійснює лікування захворювань, що важко піддаються лікуванню методом комплементарної терапії, в основі якої - застосування апітерапії (використання апітоксина, воску, прополісу, перга, маточного молочка та ін.).
Олександр Миколайович уролог з багаторічним стажем роботи, лікує захворювання урологічного профілю такі як, сечокам'яна хвороба, простатит, уретрит, аденома простати.