Приватні лікарі Дніпра

Лікар Сімейний лікар Руденко  Лілія  Валеріївна на Doc.ua
До сімейного лікаря за допомогою звертаються як діти, так і дорослі. Фахівець сімейної медицини діагностує внутрішні захворювання, а також патологічні стани в таких галузях, як педіатрія, психіатрія, дерматологія, гінекологія, хірургія, ларингологія, офтальмологія та неврологія. Руденко Лілія Валеріївна має великі медичні знання і комплексний і міждисциплінарний підхід, тому записатися на прийом до цього лікаря можуть люди різного віку та з різними захворюваннями.
Лікар Дерматовенеролог Благодарна Олена Миколаївна на Doc.ua
Дніпро, м. Дніпро, пр-т Гагаріна, 165
Лікар-дерматовенеролог. Займається лікуванням таких захворювань, як: дерматит, псоріаз, екзема, вугрова хвороба, акне, інфекційні захворювання та захворювання, що передаються статевим шляхом.
Лікар Масажист Чернишенко Валентина Іванівна на Doc.ua
Дніпро, Запорізьке шосе, 38
Валентина Іванівна є профільним дитячим масажистом, виконує весь спектр масажу для дітей різного віку, ефективно пом'якшує больові синдроми після травм, коригує поставу.
Лікар Фізіотерапевт Козлова Наталія Олександрівна на Doc.ua
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Займається проведенням різних фізіотерапевтичних процедур: масажу, теплових процедур (озокерит, парафін, солюкс), діадинамотерапії, ампліпульс. З їх допомогою Наталя Олександрівна відновлює організм після травматичних пошкоджень, а також хвороб.
Лікар Отоларинголог Пащенко Лариса Іванівна на Doc.ua
Дніпро, Запорізьке шосе, 38
Лікар отоларинголог, який займається діагностикою та лікуванням патологій вуха, горла і носа, проводить профілактичні огляди пацієнтів, диспансерне спостереження і ін.
Лікар Масажист Дорошевич Альона Олександрівна на Doc.ua
Дніпро, вул. Байкальська, 82
Олена Олександрівна працює з дорослими пацієнтами та дітьми, проводить м'язово-структурний хіромасаж, загальний масаж, комплексну фізичну реабілітацію пацієнтів з хронічними захворюваннями, гемолімфодренаж. Лікує міозити, артрити, целюліт, надає допомогу при спортивній травмі.
Лікар Невролог Ставицька Олена Олександрівна на Doc.ua
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Лікар невролог, ефективно усуває різні неврологічні хвороби, в тому числі судинні патології головного мозку, професійні неврологічні захворювання. Працює у відділенні для хворих з порушенням мозкового кровообігу.
Лікар Психолог Сай Оксана Вікторівна на Doc.ua
Дніпро, вул. Січеславська Набережна, 39а
Психолог, працює з особистісними проблемами пацієнтів, міжособистісними відносинами, психосоматичними розладами. Має досвід проведення ворк-шопів, а також розробки тренінгів і їх ведення. У своїй практиці широко використовує гештальт-терапію. Працює з дітьми.
Лікар Кардіолог Фролікова Вікторія Миколаївна на Doc.ua
Дніпро, пр-т ім. Газети «Правда», 96
Кардіолог, професійна спеціалізація - ведення пацієнтів з ішемічною хворобою серця, стенокардією, аритмією, артеріальною гіпертензією. Лікар першої категорії.
Лікар Стоматолог Касянова Олена Леонідівна на Doc.ua
Дніпро, вул. Рабоча, 89
Стоматолог-ортопед. У професійну область інтересів Олени Леонідівни входить протезування зубів - знімними/незнімними конструкціями, бюгельними протезами, послуги з мікропротезування, протезування на імплантатах.