Дитячі лікарі Дніпра

Лікар Отоларинголог, Аудіометрист Коваль Миксим Валерійович на Doc.ua
Дніпро, Запорізьке шосе, 38
Лікар Масажист Герман Вадим Сергійович на Doc.ua
Вадим Сергійович проводить масаж: лікувальний, мануальну терапію, антицелюлітний, лімфодренажний. Допомагає при артрозі, грижах Шморля, гемангіомах хребців, спондильозі, ішіасі, люмбалгії, стенозі хребетного каналу, міжхребцевої протрузії, міозиті, онімінні пальців, плоскостопості, радикуліті
Лікар Сімейний лікар Колодзєй Олександра Сергіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується сімейній медицині. Займається лікуванням таких захворювань, як: бронхіт, грип, ГРВІ, риніт, пневмонія, гастрит, панкреатит, коліт, цистит, ішемічна хвороба серця
Лікар Масажист Шестерніна Наталя Владимировна на Doc.ua
Володіє техніками лікувального масажу. Кращі розслаблюючі техніки масажних культур світу. Загальний, спортивний, антицелюлітний, лімфодренажний, масаж діткам, підліткам.
Лікар Офтальмолог Татевосян  Жанна  Адроніківна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дитячій та дорослій офтальмології. Проводить перевірку гостроти зору з 2-х років, розширення зіниці краплями, огляд очного дна, біомікроскопія середовищ ока та огляд очного дна, вимірювання внутрішньоочного тиску. Також Жанна Адроніківна проводить візометрію, периметрію, дослідження бінокулярного зору, характеру зору, резервів акомодації, конвергенції та дивергенції, дослідження на синоптофорі об'єктивного та суб'єктивного кута косоокості. Лікує спазм акомодації, амбліопії та інших рефракційних змін.
Лікар Офтальмолог Солощенко  Ганна Юріївна на Doc.ua
Лікар проводить діагностику, моніторинг, лікування пацієнтів з глаукомою та катарактою, запальних захворювань ока та його придаткового апарату, хвороб сітківки, судинної оболонки ока, зорового нерва рогівки, короткозорості, далекозорості, астигматизму.
Лікар Стоматолог Жоголь Ярослава Дмитрівна на Doc.ua
Ярослава Дмитрівна - стоматолог-терапевт, проводить консультативні прийоми прийоми пацієнтів з проблемами стоматологічного характеру. Проводить процедури лікування, видалення, а також протезування зубів. Лікує такі захворювання, як пульпіт, періодонтит, перикоронарит, карієс, гінгівіт, пародонтит, хейліт
Лікар Масажист Тесла Ярослав Олександрович на Doc.ua
Спеціалізується по захворюваннях хребта. Допомагає відновити втрачені рухові навички після перенесених операцій та травм за допомогою лікувальної і вертебро-суглобової гімнастики. Займається профілактикою сколіозу і плоскостопості.
Лікар Ортопед, Травматолог Світич Едуард Іванович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ортопедії і травматології. Займається лікуванням таких захворювань, як: артрит, артроз, остеохондроз. Лікує пошкодження зв'язок і сухожиль, новоутворення м'яких тканин і сухожиль, розтягнення і переломи. Корегує поставу
Лікар Гастроентеролог, Педіатр Ниділько Олеся Костянтинівна на Doc.ua