Хірург займається лікуванням шкірних та запальних захворювань, переломів, травм та розтяжок, вроджених патологій, видаленням стороннього тіла, відмерлих тканин та доброякісних новоутворень, виконує пересадку шкіри, а також проводить обробку ран (первинну або вторинну), накладає пов'язки тощо.
Мороз Ірина Федорівна — кардіолог у Черкасах із вищим рівнем кваліфікації та 11-річним досвідом. Показує високі клінічні результати у лікуванні серцево-судинних порушень.
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить оперативні втручання в плановому та екстренному порядку при жовчокам‘яній хворобі, гострому панкреатиті, грижах передньої черевної стінки, апендицитах, виразковій хворобі шлунка та дванадцятипалої кишки. Займається діагностикою та лікуванням доброякісних утворень шкіри та підшкірно-жирової клітковини.
Руслана Миколаївна - доктор уролог, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних хвороб сечостатевої системи, що інфекцій передаються статевим шляхом. Також лікар проводить малоінвазивні оперативні втручання, масаж простати, катеризацію сечового міхура