Лікар спеціалізується на лікуванні гострої респіраторної патології, патології дихальних шляхів, гастропатології, патології сечовидільної системи у дітей
Лікар спеціалізується на наркології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Допомагає впоратись з проблемами наркологічного профілю: наркотична та алкогольна залежність
Лікар загальної практики-сімейної медицини першої кваліфікаційної категорії. Займається лікуванням гострих і хронічних захворювань у дітей та дорослих. Спеціалізується на лікуванні пацієнтів із хворобами органів дихальної системи, органів шлунково-кишково тракту, серцево-судинної системи та ін.
Ольга Олександрівна займається діагностикою та лікуванням хронічних та гострих захворювань різних систем організму (дихальної, травної, серцево-судинної та ін.). Займається лікуванням застудних захворювань, грипу, тонзиліту, отиту, риніту, бронхіту, пневмонії та ін.
Ольга Василівна дитячий лікар-невролог першої категорії. Лікар проводить діагностику і лікування неврологічних захворювань. Інтерпретує досліджень КТ, МРТ головного, спинного мозку, хребта.
Лікар загальної практики - сімейної медицини вищої кваліфікаційної категорії. Займається лікуванням застудних захворювань, грипу, фарингіту, трахеїту, бронхіту, пневмонії, гастриту, холециститу, панкреатиту та ін.
Сімейний лікар вже близько 20 років займається діагностикою та лікуванням алергічних, інфекційних, імунних хвороб. Підбирає комплексне лікування при захворюваннях органів травлення, серцево-судинної системи і запальних процесах сечостатевої системи