Прийом офтальмолога (огляд, визначення гостроти зору, офтальмоскопія)від 1290 грн expand_more
Відгуків
Про лікаря
2019 р. – щорічна участь у ролі доповідача на офтальмологічній конференції "Своє дитинство треба бачити".
2019 р. – щорічна участь у ролі доповідача на офтальмологічній конференції "Рефракційний пленер".
2024 р. - 2-х тижневе закордонне стажування у місті Вроцлав за спеціалізацією "Основи катарактальної хірургії та кератопластики".
Освіта
2020 р. - закінчив Вінницький національний медичний університет ім.М.І.Пирогова за спеціальністю "Педіатрія".
2022 р. - закінчив Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика за спеціальністю "Офтальмологія".
2022-2025 рр. – навчання у Національному медичному університеті імені О.О.Богомольця. Робота над написанням наукової дисертації на науковий ступінь доктора філософії в аспірантурі.
Курси
2022 р. - закінчив Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика за спеціальністю "Дитяча офтальмологія".
2023 р. - закінчив курси тематичного удосконалення "Страбологія" у Національному університеті охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика.
2023 р. - закінчив курси тематичного удосконалення "Факоемульсифікація катаракти" у Національному медичному університеті імені О.О.Богомольця.
Послуги
Лазерна корекція зору
Хірургічне лікування косоокості
Рефракційна хірургія
Комплексна діагностика зору
Консультація дорослого офтальмолога
Консультація дитячого офтальмолога
Видалення новоутворень повіки (халязіон, пінгвекули, атерома) - (без вартості анестезії та операційного пакету)
Лікувальний масаж повік
УЗД ока (В-SCAN)
Парабульбарна ін’єкція
Субкон’юнктивальні ін’єкція
Інтравітреальна ін'єкція
Дрібні хірургічні амбулаторні втручання
Діагностичне обстеження на глаукому (пневмотонометрія, комп'ютерна периметрія, ОКТ сітківки та зорових нервів - обох очей, офтальмоскопія)