Лікар Флеболог, Судинний хірург Іванісов Олександр Миколайович на Doc.ua

Відгуки про Іванісов Олександр Миколайович

Олександр Миколайович – флеболог та судинний хірург з великим досвідом у лікуванні захворювань вен та судин. Спеціалізується на діагностиці та хірургічному лікуванні патологій венозної системи, забезпечуючи пацієнтам професійний підхід та сучасні методи терапії.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 35 відгуків

Альбіна 30 Березень 2026
Все дуже добре пройшло, хороший лікар. Все було добре, дякую.
Анатолій 30 Березень 2026
Лариса 20 Березень 2026
 Внимательный доктор. Я была настроена на операцию. Доктор мне сказал что операция мне не нужна и нашел другое решение моей проблемы, в другой клинике мне сказали что нужно делать операцию. Я очень осталась довольна доктором, я благодарна за его работу.
Ірина 10 Березень 2026
Лікар дуже мені сподобався як людина і як фахівець.
Віталія 03 Березень 2026
Нам все сподобалось. Одразу була призначена процедура і на наступний день виконана якісно операція.
Олена 12 Лютий 2026
Консультація пройшла чудово, мене дуже гарно прийняли, все пояснили, Олександр Миколайович дуже гарний лікар, надав мені подальші рекомендації. В майбутньому планую ще звертатись, дякую.
Михайло 15 Грудень 2025
Олена 30 Жовтень 2025
Тетяна 23 Вересень 2025
Врач Иванисов Александр Николаевич профессионал своего дела. Хороший диагност с хорошими рекомендациями для дальнейшего лечения пациента . Приятный в общении.
Галина 26 Серпень 2025
Показати ще 10 Відгукиautorenew