New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Психіатр Говда   Ірина Олександрівна на Doc.ua
4.0

Говда Ірина Олександрівна

4.0
Відгуків
Освіта
  • Тернопільський національний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського, магістр медицини
  • Інтернатура з психіатрії на базі Тернопільського національного медичного університету ім. І.Я. Горбачевського
  • Трускавецька школа психотерапії в рамках Української спілки психотерапевтів, напрямок: системна сімейна терапія 2023 р. - дотепер
  • Український психотерапевтичний університет в рамках Української спілки психотерапевтів та Європейської асоціації психотерапевтів, Львівська філія, напрямок: системна сімейна терапія 2023 р. - дотепер
Курси
  • Науково-практична конференція «Виклики психіатрії в умовах війни. Новітні наукові дослідження в психіатрії та їх імплементація в забезпечення ментального здоров’я» Івано-Франківськ, Україна 2024
  • Літня школа «Етичні аспекти психотерапії» Львів, Україна 2024
  • IV конгрес з міжнародньою участю “Психосоматична медицина XXI століття: реалії та перспективи.” 2024
  • Вебінар «РАС у дорослому віці: діагностика та адаптація» 2025
  • Майстер-клас «Вагітність, лактація та психічне здоров’я: безпечний підхід до лікування» 2025
  • Вебінар «Психотерапія при біполярному розладі: баланс між медикаментами та психотерапією» 2025
  • Майстер-клас «Психосоматична практика: сексуальне здоров’я» 2025, Київ
  • Майстер-клас «Експозиційна терапія для ОКР: від теорії до клінічної практики» 2025
  • Науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасний формат неврології та психіатрії: нові горизонти в охороні психічного здоров’я», Тернопіль, 2025
  • Науково-практична конференція з міжнародною участю «Виклики психіатрії в умовах війни. Затяжна реакція горя та депресивний розлад», Івано-Франківськ, Україна 2024
  • Майстер-клас «Практичний гайд по роботі з межовим розладом особистості», 2025
Лікування захворювань
  • Депресія
  • Деменція
  • Шизофренія
  • Біполярний афективний розлад (Маніакально-депресивний психоз)
  • Панічний розлад (Епізодична пароксизмальна тривога)
  • Анорексія
Послуги