Лікар Невролог, Фізіотерапевт Баришевська Вікторія Володимирівна на Doc.ua

Відгуки про Баришевська Вікторія Володимирівна

Невролог, фізіотерапевт, лікар превентивної медицини. Проводить комплексну діагностику організму, біоімпедансний аналіз тіла, ангіосканування судин. Займається профілактикою і лікуванням хронічних захворювань. Лікування синдрому хронічної втоми, головних болів різного генезу: мігрені, головного болю напруги і ін; гострих і хронічних болів в шиї і спині, специфічних ускладнень цукрового діабету та інших метаболічних порушень.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 23 відгуки

Максим 16 Квітень 2026
Все пройшло добре, консультацію отримав якісну, претензій немає ніяких по роботі лікаря. Мені дійсно все дуже сподобалося.
Дмитро 07 Квітень 2026
Артем 06 Квітень 2026
Лікар дуже кваліфікований спеціаліст, чудово розібралася з моєю проблемою. Все супер було на візиті, дякую.
Світлана 16 Березень 2026
Лікар Вікторія Володимирівна дуже чемна хороший спеціаліст. Все було добре на консультації дуже сподобалось
Ігор 03 Березень 2026
Мені сподобалося, що лікар мені все як є пояснила.
Галина 14 Січень 2026
Лікарка дуже уважна, професійна. Я задоволена консультацією.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Наталія 12 Січень 2026
Все добре було на візиті, дякую. Мені все сподобалося на консультації. Лікар кваліфікована, уважна, часу приділила достатньо, назначила лікування.
Олександр 15 Грудень 2025
Аліна 06 Грудень 2025
Задоволена залишилася візитом. Дякую.
Максим 05 Грудень 2025
Все дуже сподобалося, візит пройшов добре у цього лікаря.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Суми