New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Інфекціоніст Герасун Олександр Борисович на Doc.ua
4.4

Відгуки про Герасун Олександр Борисович

Герасун Олександр Борисович — лікар-інфекціоніст вищої кваліфікаційної категорії зі стажем понад 24 роки, кандидат медичних наук, доцент, член Всеукраїнської асоціації інфекціоністів та Американського товариства мікробіології. Як доцент кафедри інфекційних хвороб проводить практичні заняття та читає лекції для студентів ЛНМУ імені Данила Галицького та лікарів факультету післядипломної освіти. Як фахівець у галузі інфекційних захворювань, Олександр Борисович має багаторічний досвід у діагностиці та лікуванні різних інфекцій, включаючи гепатит, хворобу Лайма, герпетичну інфекцію, гострі діареї, ГРВІ та TORCH-інфекції. Спеціалізується на методиці внутрішньошкірної імунізації нативними автолейкоцитами, що є авторською персоніфікованою методикою, перспективною для корекції імунітету при багатьох хронічних станах. Також займається консультуванням вагітних з інфекційними хворобами в анамнезі.
4.4
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Ігор 05 Березень 2026
Ігор 26 Лютий 2026
Мені сподобалася консультація, все пройшло добре.