Лікар Невролог Боженко Наталія Леонідівна на Doc.ua

Відгуки про Боженко Наталія Леонідівна

Консультація від2000 грн

немає вільних слотів

для запису через call-центр : +38 (067) 102-86-47

Боженко Наталія Леонідівна – лікар невролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Доцент кафедри неврології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Заступник завідувача кафедри по лікувальній роботі Львівського медичного університету імені Данила Галицького. Невролог медичного центру Дельта Мед. У 2018 році нагороджена почесною грамотою та орденом «Берегиня України» за особистий внесок у розвиток Української держави та духовне відродження нації. Автор і співавтор близько 170 друкованих праць в тому числі посібників “Головний Біль”, “Біль в спині”, “Мігрень. Прості відповіді на складні запитання”, яку було номіновано на звання книга року. Основні напрямки роботи: Головний біль та мігрень, біль у спині, хронічний біль, запаморочення, головокружіння та порушення рівноваги, невралгії та невропатії, когнітивні порушення та пам’ять, судинні захворювання головного мозку, порушення сну та тривога, розсіяний склероз та інші аутоімунні захворювання нервової системи, шум в вухах/голові (тінітус).
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 19 відгуків

Вікторія 03 Березень 2026
Все пройшло чудово, дуже гарна лікарка.
Марʼяна 19 Січень 2026
Анастасія 12 Січень 2026
Олена 15 Грудень 2025
Лікарка дуже гарна. Нам все сподобалось.
Андрій 17 Листопад 2025
Оксана 03 Липень 2025
Задоволені візитом все було чудово
Іванна 29 Травень 2025
Все чудово.
Уляна 21 Квітень 2025
До лікаря звернулася зі своєю проблемою, лікар не побачила проблему, розказала свою думку, скерували мене на додаткове обстеження МРТ, щоб переконатися. Залишилися хороші враження, лікар приємна і виважена. Лікарем я дуже задоволена
Олена 14 Квітень 2025
Лікар уважно підійшла до проблеми яка у нас виникла, з лікарем спілкувалися онлайн. Лікар подивилася пацієнта, прийняла рішення і призначила лікування, онлайн консультацією задоволені
Тетяна 02 Січень 2025
Все сподобалось. Лікарка дуже хороший фахівець, все мене розпитала, допомогла, лікування призначила. Я задоволена
1 2
Показати ще 9 Відгукиautorenew