Лікар Педіатр Магуряк Галина Іванівна на Doc.ua

Відгуки про Магуряк Галина Іванівна

Лікар-педіатр. Кандидат медичних наук, доцент. Проводить педіатричний прийом, консультації по догляду та вакцинації дітей, лікування основних проблем періоду новонародженості
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 22 відгуки

Іванна 01 Травень 2026
Марія 20 Квітень 2026
Лікаркам досить хороший фахівець, ми лікуємося сім років, ми дуже задоволені її роботою.
Леонід 15 Квітень 2026
Лікар супер! Галина Іванівна дуже відкрита до дітей, мудро пояснювала нам що і до чого, назначила додаткові обстеження, візитом до лікаря ми залишилися задоволені
Анастасія 13 Березень 2026
Таїсія 20 Лютий 2026
Лікар уважна, відповіла на мої запитання, скерувала нас на подальше лікування, тому я задоволена
Наталія 11 Лютий 2026
Ми залишились дуже задоволеними консультацією з Галиною Іванівною, можемо поставити найвищу оцінку - п'ять, лікарка дуже уважна, все детально та зрозуміло пояснила, дякуємо!
Ярина 14 Січень 2026
Лея 07 Січень 2026
Дуже гарний лікар.
Галина 26 Листопад 2025
Мені сподобався підхід лікаря.
Наталія 17 Листопад 2025
Лікар дуже відповідальний прислухалася до кожної моєї думки та вирішила вірне назначення з лікування. Все було добре
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew